Varėnos rajone sunkvežimis sumaigė automobilį, žuvo žmogus

Vienas žmogus žuvo ir vienas buvo sužalotas trečiadienio pavakare Varėnos rajone susidūrus krovininiam automobiliui su lengvąja mašina.

Ugniagesiai po avarijos išlaisvino du užspaustus žmones, tačiau vairuotojas jau buvo miręs.<br>Alytaus apskrities VPK Varėnos PK nuotr.
Ugniagesiai po avarijos išlaisvino du užspaustus žmones, tačiau vairuotojas jau buvo miręs.<br>Alytaus apskrities VPK Varėnos PK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2014, 7:29 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:16 AM

Kaip redakcija sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, apie 16 val. 14 min. Varėnos ugniagesiai buvo iškviesti į Senosios Varėnos kaimą, kelio Babriškės-Varėna-Eišiškės 7 km. Gelbėtojams buvo pranešta, kad čia įvyko avarija, yra prispaustų žmonių.

Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad susidūrė krovininis ir lengvasis automobilis. Lengvajame automobilyje buvo užspausti vairuotojas ir keleivė. Abu žmones gelbėtojai išlaisvino. Tačiau greitosios pagalbos medikai konstatavo, kad lengvojo automobilio vairuotojas yra miręs.

Nukentėjusi keleivė išvežta į ligoninę.

Ketvirtadienio rytą Policijos departamentas apie šį įvykį išplatino pranešimą, kuriame rašoma, jog avarija įvyko lengvajam automobiliui išvažiavus į priešingos krypties eismo juostą.

Kaip rašoma pranešime, trečiadienį apie 16 val. 15 min. Varėnos r., kelio Babriškės-Varėna-Eišiškės 6 km, automobilis „Nissan Patrol“, kurį vairavo V.J. (gim. 1965 m.), kelio vingyje išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su krovininiu automobiliu „MAN 33.464“, kurį vairavo R.M. (gim. 1967 m.).

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Nissan Patrol“ vairuotojas bei sužalota kartu važiavusi S.S. (gimusi 1966 m.), kuri dėl daugybinių šonkaulių lūžių, raktikaulio lūžio, rankos dilbio lūžio bei politraumos paguldyta į ligoninę.

Jau žinoma, kad žuvęs automobilio vairuotojas Vladislavas J. buvo Šalčininkų r., Peckelių kaimo gyventojas. Sužalota keleivė Stanislava S. - iš Šalčininkų. Ligoninėje jai atlikta operacija. Moters būklė sunki, bet stabili.

Krovininį automobilį vairavęs Rimantas M. yra alytiškis.

Varėnos policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.