Trumpam laikui nuomojamame bute Vilniuje – vyro ir moters kūnai

Trumpam laikui butus nuomojanti vilnietė ketvirtadienio vakarą sostinėje viename iš butų Žvėryne aptiko kraupų radinį. Buto vonioje moteris rado du negyvėlius – vyrą ir moterį.

Vilniaus policija pradėjo aiškintis mįslingas vyro ir moters mirties aplinkybes nuomojamame bute.<br>D.Umbraso nuotr.
Vilniaus policija pradėjo aiškintis mįslingas vyro ir moters mirties aplinkybes nuomojamame bute.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Jul 4, 2014, 12:11 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:15 AM

Apie kraupų radinį moteris sostinės policiją informavo maždaug 22 val. 40 min. Pareigūnams vilnietė sakė, kad butą ji nuomoja trumpam laikui – valandai, dviem ir pan. 

Name, kuriame įvyko nelaimė, yra ne vienas toks trumpai laikui nuomojamas butas. Oficialiai užfiksuota, kad tai yra „Svečių namai“.

Pirminiais duomenimis, ketvirtadienį kelioms valandoms išnuomojusi butą, moteris sutartu laiku atvyko atsiimti raktų. Tačiau jos niekas nepasitiko, buto durų niekas neatidarė.

Palaukusi tris valandas, moteris buto duris atsirakino atsarginiais raktais. Užėjusi į vidų vonioje ji aptiko negyvų vyro ir moters kūnus.

Negyvi M.V. (gim. 1976 m.) ir G.B. (gimusi 1991 m.) rasti vandens pilnoje masažinėje vonioje.

Į įvykio vietą nuskubėjo policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos medikai. Gydytojai konstatavo poros mirtį.

Įvykio aplinkybės iki galo kol kas neaiškios. Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi, kas nutiko nuomojamame bute. Bute, kuriame įvyko nelaimė, įkalčių paiešką pradėjo policijos ekspertai.

Išorinių smurto žymių ant mirusiųjų kūnų neaptikta.

Pasak pareigūnų, miręs vyras buvo verslininkas, tačiau visuomenėje ne labai žinomas. Mirusi moteris irgi nebuvo įžymybė.

Namo, kuriame aptikti negyvėliai, kiemą po incidento saugoti kartu su policija pradėjo ir keliais automobiliais atskubėję privačios saugos tarnybos apsaugininkai.

Tikslią vyro ir moters mirties priežastį turėtų nustatyti teismo medicinos ekspertai. Šiuo metu pagrindinė tiriama dviejų žmonių mirties versija - nelaimingas atsitikimas.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.