Šiurpioje avarijoje sužaloti šeši žmonės

Per avariją Vilniaus rajone sekmadienio popietę nukentėjo šeši žmonės. 

Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

Jul 13, 2014, 6:09 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:29 AM

Kelyje Vilnius-Polockas, ties Uosininkų I kaimu apie 16 valandą susidūrė vienas priešais kitą važiavę automobiliai "Mercedes-Benz" ir "Peugeot".  

Nuo smūgio "Peugot" nulėkė į griovį ir apvirto ant stogo. Pirminiais duomenimis, šiuo automobiliu važiavo keturi žmonės. Visi jie nugabenti į ligoninę. 

Automobiliu "Mercedes-Benz", pažymėtu neįgaliojo ženklu, važiavo du žmonės. Juos medikai taip pat išsivežė į ligoninę. Abu automobiliai sulamdyti nepataisomai. Žmones nuo mirtinų sužalojimų išgelbėjo išsiskleidusios oro pagalvės. 

Į avarijos vietą atvyko penki greitosios pagalbos automobiliai. Medikai iš karto išvežė keturis žmones, dar du vyrai buvo prispausti sulamdytuose automobiliuose. Juos išlaisvinti padėjo ugniagesiai. Vienam jų buvo sužalotas stuburas, kitam medikai greitosios pagalbos automobilyje tvarstė koją.  Kuris vairuotojas pažeidė eismo taisykles, kol kas aiškinasi policijos pareigūnai.

Dėl avarijos kelyje, vedančiame į Lavoriškių pasienio punktą, susidarė kelių dešimčių krovininių automobilių spūstis. Spūstyje įstrigo ir lengvaisiais automobiliais po Vilniuje praleisto savaitgalio namo grįžtantys baltarusiai. Kai kurie jų bandė aplenkti spūstis miško keliukais.

Pirmadienio rytą Policijos departamentas išplatino oficialų pranešimą apie šią avariją. Kaip rašoma pranešime, sekmadienį apie 16 val. 01 min. Vilniaus r., Uosininkų I kaime, kelio Vilnius – Polockas, 21-ame kilometre, automobilis „Peugeot 607“ galimai vairuojamas V.S. (gim. 1985 m.), tiesiajame kelio ruože išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Mercedes Benz“ vairuojamu L.J. (gim. 1941 m.).

Eismo įvykio metu sužaloti „Mercedes Benz“ vairuotojas (jam nustatytas dešinės kojos padikaulio lūžis) ir kartu važiavusi O.J. (gimusi 1967 m.) (jai diagnozuotas kairio riešo išnirimas), kurie pristatyti ir paguldyti į Vilniaus ligoninę.

Automobiliu „Peugeot 607“ važiavę V.S. (gim. 1985 m.), dėl dešinės alkūnės, dešinio antakio žaizdos, suteikus med. pagalbą gydomas ambulatoriškai, o M.Č. (gim. 1988 m.) dėl juosmens dalies trijų slankstelių ataugu lūžio, A.S. (gim. 1982 m.) dėl daugybinių šonkaulių lūžių ir V.K. (gim. 1974 m.) dėl politraumos pristatyti ir paguldyti į Vilniaus ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.