Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vilniuje žuvo nuo namo stogo nukritęs jaunas vyras

Vilniuje pirmadienį žuvo nuo namo stogo nukritęs jaunas vyriškis. Namo gyventojai pasakoja, kad tai jau ne pirmas kartas šio šešiolikos aukštų pastato istorijoje, kai čia nukritę iš didelio aukščio žūsta žmonės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2014, 4:56 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:00 AM

Pranešimą apie nelaimę Vilniaus policija gavo apie 15 val. 41 min. Pareigūnams buvo pranešta, kad nuo S.Stanevičiaus g. 52-o namo stogo nušoko apie 30 m. vyras. 

Į įvykio vietą nuskubėjo ne tik policijos patruliai, bet ir greitosios pagalbos medikai. Tačiau gydytojai vyriškiui niekuo padėti nebegalėjo. Jis buvo miręs.

Vyras krito ant šaligatvio, tiesiai priešais įėjimą į namą. Jau vėliau, iš įvykio vietos išgabenus kūną, ten, kur nukrito vyras, liko nemažas kraujo klanas.

Namo gyventojai lrytas.lt sakė vyro nepažįstantys.

„Gal jis ir čia gyveno. Bet juk namas didelis, daug žmonių čia nuomojasi butus. Negaliu aš visų pažinoti“, - sakė viena moteris.

Jis pasakojo, kad panašus įvykis šiame name jau yra buvęs. Prieš porą metų kitoje namo pusėje nukritęs iš didelio aukščio irgi žuvo jaunas vyras.

Antradienį Policijos departamentas išplatino pranešimą apie šį įvykį. Kaip rašoma pranešime, pirmadienį apie 15 val. 40 min. Vilniuje, S.Stanevičiaus g., namo kieme, rastas negyvas V.S. (gim. 1991 m.) sumuštu kūnu.

Pirminiais duomenimis, jaunuolis iškrito iš namo bendro naudojimo balkono (aukštas nustatinėjamas).

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą ir aiškinasi incidento aplinkybes. Tiriamos kelios įvykio versijos, tarp jų - ir savižudybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.