Avarija prie Ukmergės: sužeistieji netilpo į greitosios mašinas

Ketvirtadienio pavakare žvyrkelyje greta Ukmergės susidūrus dviem automobiliams medikų pagalbos prireikė net aštuoniems žmonėms. Sužeistųjų buvo tiek, kad visi net netilpo į du Ukmergės rajono greitosios pagalbos automobilius. Kai kurie lengviau nukentėję įvykio vietoje liko laukti, kol medikai juos paims antru reisu. 

Šioje avarijoje medikų pagalbos prireikė net aštuoniems žmonėms.<br>vilkmerge.lt nuotr.
Šioje avarijoje medikų pagalbos prireikė net aštuoniems žmonėms.<br>vilkmerge.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-07-17 18:27, atnaujinta 2018-02-11 21:56

Pranešimą apie nelaimę Ukmergės policija ketvirtadienį gavo apie 17 val. 13 min. Buvo pranešta, kad žvyrkelyje netoli Tvarkų kaimo įvyko avarija, nukentėjo žmonės.

Į įvykio vietą iš karto nuskubėjo policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai. Paaiškėjo, kad nukentėjo nemažai žmonių, todėl į nelaimės vietą išvyko papildomos medikų pajėgos.

Pirminiais duomenimis, susidūrė automobiliai „Ford Focus“ ir „Mitsubishi Space Wagon“. Šiuo automobiliu važiavo šeši jaunuoliai iš Kauno. vėliau jie sakė, kad vyko į ketvirtadienį Anykščiuose prasidedantį sunkiosios muzikos festivalį „Velnio akmuo“.

Iš karto po įvykio turimais duomenimis, automobilį „Mitsubishi“ vairavo mergina. Priešais važiavo automobilis „Ford“, vairuojamas vietos gyventojos. Šia mašina iš kapinių važiavo du žmonės. Kuris automobilis išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, pareigūnai dar aiškinasi.

Susidūrimas buvo smarkus, vienas automobilis nuskriejo į griovį, kitas apsivertė ant kelio.

Po avarijos medikų pagalbos prireikė visiems aštuoniems žmonėms - šešiems iš „Mitsubishi“ ir dviem iš „Ford“. Tačiau visame Ukmergės rajone budi tik du greitosios pagalbos automobiliai. Tad visų sužeistųjų gydytojai į ligoninę iš karto vežti negalėjo. Trys lengviausiai nukentėję jaunuoliai įvykio vietoje liko laukti, kol medikai, nuvežę pirmus sužeistus į ligoninę, grįš jų paimti.

Ukmergės policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą ir aiškinasi nelaimės smulkmenas.

Penktadienio rytą Ukmergės policija informavo, kad po medikų apžiūros į ligoninę paguldyti trys žmonės. Pasak Ukmergės policijos, avarija įvyko automobilio „Mitsubishi Space Wagon“ vairuotojai išvažiavus į priešingos krypties eismo juostą.

Abiejų automobilių vairuotojos gydomos Ukmergės ligoninėje, vienas automobilio „Mitsubishi Space Wagon“ keleivis išvežtas į Kauno klinikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.