Vilniaus rajone susidūrus 3 automobiliams nukentėjo trys žmonės

Trys žmonės nukentėjo trečiadienį Vilniaus rajone susidūrus trims automobiliams. Spėjama, kad avarija galėjo įvykti staiga sutrikus vieno automobilio vairuotojo sveikatai.

Po trijų automobilių susidūrimo Vilniaus rajone į ligoninę nuvežti trys žmonės.<br>Lrytas.lt nuotr.
Po trijų automobilių susidūrimo Vilniaus rajone į ligoninę nuvežti trys žmonės.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Jul 23, 2014, 1:19 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:08 PM

Incidentas apie 11 val. 19 min. įvyko kelyje Vilnius–Utena, ties Visalaukės kaimu. Pareigūnams buvo pranešta, kad susidūrė automobiliai „Seat“, „Ford“ ir BMW. Skambinę žmonės sakė, kad vieno automobilio vairuotojui reikia medikų pagalbos, jis kraujuoja.

Į įvykio vietą nuskubėjo greitosios pagalbos medikai, policijos patruliai ir ugniagesiai gelbėtojai. Tačiau jų rimtesnės pagalbos neprireikė.

Paaiškėjo, kad nelaimė įvyko Utenos link važiavusiam automobiliui BMW staiga išskriejus į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrus su priešais važiuojančiu automobiliu „Ford“. Paskui šį automobilį važiavusio „Seat“ vairuotojas vėliau pareigūnams pasakojo, kad pamatęs atskriejantį BMW, kuris trenkėsi į „Ford“, jis pasuko į kelkraštį ir sustojo. Nepaisant to, BMW trenkėsi ir į „Seat“.

Spėjama, kad avarija galėjo įvykti staiga trumpam sutrikus septyniasdešimtmečio automobilio BMW vairuotojo sveikatai. Jį ir jo žmoną greitosios pagalbos medikai nuvežė į ligoninę.

Dar iki atvykstant greitosios pagalbos gydytojams, pravažiuojantys žmonės savo automobiliu į ligoninę nuvežė ir „Seat“ keleivį.

Avarijos aplinkybių tyrimą pradėjo Vilniaus r. policijos pareigūnai.

Dar vienas žmogus per avariją kiek anksčiau nukentėjo Elektrėnų savivaldybėje. Apie 10 val. 50 min. ties Beižionų kaimu į griovį nuvažiavo automobilis MAN. Per incidentą stiklo šukės keleiviui sužeidė koją.

Įvykį tiria Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.