Narai Varnutės tvenkinyje ieškojo dingusios merginos

Prie pirmojo Varnutės tvenkinio penktadienio vakarą beveik tris valandas Kauno priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai ieškojo galimai nuskendusios 18 metų jonavietės Evelinos Savalenkovaitės kūno. Narų iš Kauno pagalbos paprašyta gavus informacijos apie merginos dingimo aplinkybes.

Penktadienio pavakarę rasti merginos kūno nepavyko.<br>J.Vilčinskienės nuotr.
Penktadienio pavakarę rasti merginos kūno nepavyko.<br>J.Vilčinskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Vilčinskienė (jonavoszinios.lt)

Jul 25, 2014, 9:11 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:39 PM

Pasak narų, jiems buvo nurodyta išžvalgyti tvenkinį aplink trampliną. Rasti merginos kūno nepavyko.

„Nardėme net toliau, nei reikia. Daugiau ieškoti nėra prasmės. Pats tvenkinys – didelis, tačiau mums buvo nurodyta būtent ši vieta. Jei reiktų ieškoti visame tvenkinyje, tuomet dirbtume su valtimi“, - sakė narai.

Pareigūnams iš ryto pranešus apie Jonavoje dingusią merginą, į paieškas aktyviai įsijungė ir visuomenė. Žmonės dalijosi informacija socialiniuose tinkluose, taip pat teikė ją tyrėjams.

Kol kas nežinia, kodėl tyrėjai narams nurodė ieškoti būtent šioje vietoje.

Ieškodami dingusios merginos tyrėjai aiškinasi visas įmanomas jos dingimo aplinkybes – nuo nelaimingo atsitikimo iki savižudybės.

Į policiją ankstų penktadienio rytą dėl dingusios merginos kreipėsi jos mama. Rami ir uždaro būdo mergina į namus negrįžo per naktį. Pasak mamos, iš namų duktė išėjo ketvirtadienį apie 20 valandą.

E.Savalenkovaitės požymiai: 160 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, ilgais, tamsiai rudos spalvos plaukais, vilkėjo smėlio spalvos marškinėlius trumpomis rankovėmis, šviesiai pilkos spalvos aptemptomis kelnėmis, avėjo rudos spalvos basutes.

Ką nors žinančius apie E.Savalenkovaitės buvimo vietą ar turinčius kitos naudingos informacijos prašome pranešti tel. 112, 8 349 72982 arba 33 100.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.