Apvirtus keturračiui Ukmergės rajone žuvo vienuolikmetis

Didele tragedija šeštadienio pavakare baigėsi vaikų pasivažinėjimas keturračiu Ukmergės rajone. Lauko keliuke motociklui apvirtus žuvo pas močiutę vasarą leidęs vienuolikos metų berniukas.

Apvirtus keturračiui Ukmergės rajone žuvo vienuolikos metų berniukas.<br>vilkmerge.lt nuotr.
Apvirtus keturračiui Ukmergės rajone žuvo vienuolikos metų berniukas.<br>vilkmerge.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Jul 26, 2014, 9:02 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:15 PM

Pranešimą apie nelaimę Vidiškių seniūnijoje, Reečionių kaime, Ukmergės pareigūnai gavo apie 18 val. 46 min. Buvo pranešta, kad laukuose ties Rečionių ir Baublių kaimais apvirto keturratis, vaikui reikia medikų pagalbos.

Atskubėję greitosios pagalbos medikai vienuolikmečiui berniukui padėti jau nebegalėjo. Jis buvo miręs. Pirminiais duomenimis, vaikas žuvo iš karto.

Nelaimė įvyko lauko keliuke. Vaikai važinėjosi galingu keturračiu „Kawasaki“. Norint vairuoti šį motociklą, reikia turėti vairuotojo pažymėjimą. Vaikai, žinoma, važinėjosi be jo.

Ukmergės naujienų portalo vilkmerge.lt duomenimis, keturračiui verčiantis vaikas atsitrenkė į laukus juosiančią spygliuotą vielą.

Ukmergės policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pareigūnai teigia, kad jie turi daug klausimų, į kuriuos per tyrimą ir bus ieškoma atsakymų.

Jau žinoma, kad žuvęs berniukas yra Ukmergės r. gyventojas. Rečionių kaime kartu su savo mama jis svečiavosi pas močiute.

Iš kur vaikai gavo keturratį, policija dar aiškinasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.