Kelyje „Via Baltica“ – didelė avarija

Pirmadienio rytą 8 val. 17 min. Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą, kad kelyje „Via Baltika“ ties Kalvarijos savivaldybėje esančiu Naujienėlės kaimu po eismo įvykio automobiliuose yra prispaustų žmonių. Iš viso per avariją stipriai nukentėjo trys žmonės, jie nuvežti į Marijampolės ligoninės reanimacijos skyrių.

Automobilį „Volkswagen Golf“ taranavo iš paskos važiavęs lenko vairuojamas vilkikas „Scania“. Lengvuoju automobiliu važiavo dvi moterys ir mažametis vaikas.<br>L.Juodzevičienės nuotr.
Automobilį „Volkswagen Golf“ taranavo iš paskos važiavęs lenko vairuojamas vilkikas „Scania“. Lengvuoju automobiliu važiavo dvi moterys ir mažametis vaikas.<br>L.Juodzevičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2014, 9:44 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:52 PM

Anot liudininkų, per avariją tarp dviejų vilkikų buvo sutraiškytas „Volkswagen Golf“ automobilis, kuriuo važiavo trys žmonės – dvi moterys ir vaikas, gimęs 2003 metais. Nelaimė įvyko, kai vienas Lenkijos kryptimi važiuojantis vilkikas su priekaba pristabdė prieš sukdamas į degalinę. Iš paskos riedančio „Volkswagen Golf“ vairuotoja taip pat pristabdė, tačiau už jos važiuojantis dar vienas vilkikas sustabdyti nespėjo ir taranavo lengvąjį automobilį.

„Volkswagen Golf“ buvo suspaustas tarp dviejų sunkiasvorių. Į lengvąjį automobilį įsirėžęs lenko vairuojamas vilkikas po smūgio nulėkė į griovį. Vairuotojas patyrė labai sunkią galvos traumą.

Nukentėjo du „Volkswagen Golf“ keleiviai, o vairuotoja patyrė stiprų šoką, bet sužeista nebuvo.

Į įvykio vietą išsiųstos Marijampolės ugniagesių gelbėtojų pajėgos, medikai ir policijos pareigūnai. Medikai išvežė tris sužalotus žmones į ligoninę, žmonės paguldyti į Marijampolės ligoninės reanimacijos skyrių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.