Po netikėto BMW manevro Gariūnuose susidūrė trys automobiliai

Vėlyvą ketvirtadienio rytą ties sankryža prie Gariūnų turgavietės susidūrė trys automobiliai. Vienas avarijos dalyvių automobilio „Nissan X-Trail“ vairuotojas pasakojo, kad stovint prie šviesoforo už jo į trečiąją eismo juostą mėgino staigiai persirikiuoti BMW automobilis. BMW vairuotojas manevro neapskaičiavo ir rėžėsi į „Nissan“ galą.

Ketvirtadienį priešpiet ties sankryža prie Gariūnų turgavietės susidūrė trys automobiliai.<br>D.Umbraso nuotr.
Ketvirtadienį priešpiet ties sankryža prie Gariūnų turgavietės susidūrė trys automobiliai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-31 12:25, atnaujinta 2018-02-11 15:06

„Pajutau smūgį. BMW mėgino įsisprausti į mašinų eilę ir ne tik taranavo mano automobilį, bet ir pats neišvengė smūgio – mat į BMW rėžėsi nespėjęs sustabdyti „Volkswagen Transporter “ mikroautobusas“, – dėstė vyras.

Per nelaimę žmonės smarkiau nenukentėjo. Atvykę medikai apžiūrėjo kelis asmenis ir rimtų sužeidimų nenustatė.

Kelyje prieš vidurdienį susidarė didelės spūstys.

Policijos pareigūnai labai įnirtingai nuo avarijos vietos vaikė žurnalistus ir fotografus, tarsi norėdami apsaugoti avarijos kaltininką nuo per didelio dėmesio. Medikų automobilyje sėdinčiam vyrui medikai tvarkė prakirstą antakį.

Žurnalistams pasidomėjus dėl įvykusios avarijos, policijos pareigūnai iš Vilniaus apskr. Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) teigė, kad į įvykio vietą atvažiavę pareigūnai nieko neberado. Esą visi automobiliai buvo jau išsivažinėję, todėl pareigūnai spėjo, kad eismo įvykio dalyviams pavyko susitarti.

Patruliams pabandžius susisiekti su tarnybas kvietusiu eismo įvykio dalyviu, šis nekėlė telefono ragelio. Pasirodo, kad policijos pareigūnai nuvažiavo ne į tą sankryžą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.