Girta kompanija su „Renault“ rėžėsi į medį

Pagėgių savivaldybėje, 1-ajame Gudų kaime, pirmadienio vakarą įvyko avarija. Automobilis „Renault Espace“ ties posūkiu rėžėsi į medį. Iš automobilio išvirtę vyrai keikėsi dėl avarijos ir atvykusiems policijos pareigūnams sunkiai galėjo paaiškinti, kaip neįveikė žvyrkelio posūkio.

Girtų vyrų kelionė nutrūko ties posūkiu.<br>lrytas.lt
Girtų vyrų kelionė nutrūko ties posūkiu.<br>lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2014, 8:22 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:14 PM

Pareigūnai patikrino 1986 metais gimusio vairuotojo blaivumą. Alkoholio matuoklis parodė 2,47 promilės. Vairuotojo pažymėjimo neturintis vyras akivaizdžiai nukentėjo - susimušė ir prasikirto galvą, tačiau su medikais bendravo nenoriai.

Anot netoliese gyvenančių žmonių, automobilis į medį rėžėsi vietoje, kur paprastai žaidžia daug vaikų. „Šį kartą nė vieno vaiko čia nebuvo, todėl tragedijos išvengta“, - kalbėjo į avarijos vietą atėjęs kaimo gyventojas. Netrukus girtą kompaniją aplankė ir vieno iš ekipažo narių motina - ji iš visų jėgų tvojo vaikinui į ausį.

Paaiškėjo, kad nuo moters antausį gavęs vaikinas yra vietos ūkininko sūnus. Jis leido ūkininko samdiniui vairuoti tėvui priklausantį automobilį. Vaikinui buvo nė motais, kad trijų vyrų kompanija vos pastovi ant kojų, o mašinos vidus - pilnas skardinių su alumi.

Anot liudininkų, net ir po smūgio į medį, laukdami policijos pareigūnų, vyrai iš automobilio traukė skardines ir godžiai maukė alkoholį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.