Trijų moterų avarija: viena sužeista, viena sveika, viena girta

Viena moteris buvo sužalota vėlų pirmadienio vakarą Vilniuje susidūrus trims moterų vairuojamiems automobiliams. Pirminiais duomenimis, avariją galėjo sukelti neblaivi vairuotoja. Ji nenukentėjo.

Vėlų pirmadienio vakarą Vilniaus pakraštyje susidūrė trys moterų vairuojami automobiliai, viena vairuotoja sužeista.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Vėlų pirmadienio vakarą Vilniaus pakraštyje susidūrė trys moterų vairuojami automobiliai, viena vairuotoja sužeista.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-09-08 23:16, atnaujinta 2018-02-09 17:11

Incidentas Liepkalnio g. įvyko prieš 22 val.  Čia susidūrė du „Peugeot“ markės automobiliai ir vienas automobilis „Toyota“. Visas tris mašinas vairavo moterys.

Pasak liudininkų, avariją sukėlė automobilio „Toyota“ vairuotoja. Žmonės teigia, kad dėl vairuotojos blaivumo jiems įtariamas kilo dar prieš avariją. Esą „Toyota“ vinguriavo po kelią. Tačiau policijai paskambinti liudininkai nespėjo. „Toyota“ išvinguriavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešais važiuojančiu automobiliu „Peugeot“. 

„Peugeot“ užnešė į šoną ir jis susidarė su dar vienu tokios pat markės automobiliu.

Po susidūrimo „Toyota“ liko vienoje kelio pusėje, o abu „Peugeot“ nuskriejo į priešingą kelkraštį.

Per avariją sužalota vieno „Peugeot“ vairuotoja. Ji, pirminiais duomenimis, patyrė kojos traumą. Moteris nuvežta į ligoninę.

Į įvykio vietą atvažiavę pareigūnai iš karto suabejojo jaunos „Toyota“ vairuotojos blaivumu. Įtarimus sustiprino ir automobilio salone besimėtantis tuščias vermuto butelis. Merginos girtumą dar turės patvirtinti jos kraujo tyrimas.

Nors pati avariją sukėlusi mergina po incidento bendrauti nenorėjo, į avarijos vietą atskubėję jos artimieji pareigūnams teigė, kad alkoholį ji vartojo po pirmadienį įvykusio skaudaus išsiskyrimo su vaikinu, su kuriuo ji ilgokai draugavo.

Visi trys automobiliai per avariją gana smarkiai apdaužyti.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą ir aiškinasi avarijos aplinkybes.

Antradienio rytą Vilniaus policija išplatino pranešimą apie šį incidentą. Kaip rašoma pranešime, pirmadienį apie 21 val. 23 min. Vilniuje, ties Liepkalnio g. 172, įtariama neblaivi G.B. (gimusi 1989 m.), vairuodama automobilį „Toyota Corolla“, jo nesuvaldė, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu „Peugeot 406“, vairuojamu D.S. (gimusi 1992 m.).

Nuo smūgio „Peugeot 406“ išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešai važiavusiu automobiliu „Peugeot 407“, vairuojamu J.S. (gimusi 1985 m.).

Įvykio metu nukentėjo automobilio „Peugeot 406“ vairavusi D.S. Jai ligoninėje nustatytas dešinės kojos laivakaulio lūžis. Moteris išleista gydytis namo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.