Po barnio su mergina jaunas vyras nusiskandino upėje

Utenos rajone jaunos poros iškyla gamtoje baigėsi tragiškai. Supykęs ant savo merginos, jaunuolis su visais rūbais šoko nuo skardžio į upę. Jo kūną narai surado tiktai po pusantros paros, rašo „Lietuvos rytas“.

Tik sekmadienio popietę, po ilgų paieškų narai ištraukė nuskendusio vyro kūną.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Tik sekmadienio popietę, po ilgų paieškų narai ištraukė nuskendusio vyro kūną.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Sep 9, 2014, 9:34 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:10 PM

Užpalių seniūnijoje, prie Šventosios upės esančioje stovyklavietėje, penktadienį vakare jaunimas šventė. Gerokai po vidurnakčio, jau prasidėjus šeštadieniui, viena pora, vaikinas ir mergina, susipyko.

Pradėję audringai aiškintis santykius, jie gerokai įsikarščiavo. Įsiaudrinęs 26-erių vyras su visais rūbais šoko nuo aukšto kranto į Šventosios upę. Po kurio laiko jam pavymui į vandenį įšoko ir mergina.

Jai pavyko vandenyje sučiupti judantį draugą. Ji bandė jaunuolį atversti ant nugaros. Tačiau tamsoje, aklai besikepurnėdami upėje, jie pasimetė.

Išlipusi į krantą mergina suprato, kad jos draugas liko vandenyje.

Šeštadienio rytą Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai pradėjo Šventosios upėje ieškoti dingusio vaikino, tačiau tą dieną savižudžio rasti nepavyko. Tik sekmadienio popietę, apie 16 valandą, po ilgų paieškų narai ištraukė nuskendusio vyro kūną.Tik sekmadienio popietę, apie 16 valandą, po ilgų paieškų narai ištraukė nuskendusio vyro kūną.

Dar vienas skenduolis šeštadienį buvo ištrauktas Biržų rajone. Vakare Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą, kad reikia pagalbos. Žmonės pranešė, kad Papilio seniūnijoje, Kyliškių kaime esančiame tvenkinyje, nuskendo vyras.

Gelbėtojai maždaug 7 metrai nuo kranto 3 metrų gylyje surado 56-erių vyro palaikus. Per savaitgalį visoje Lietuvoje gelbėtojai iš vandens ištraukė 5 nuskendusių žmonių kūnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.