Ugniagesiai ragino žmones kuo greičiau sprukti iš degančio namo

Šilutės ugniagesiai turėjo raginti žmones, kad šie kuo greičiau spruktų iš degančio daugiabučio. Incidentas naktį iš penktadienio į šeštadienį įvyko Šilutėje.

Praėjusią parą Klaipėdos apskrityje užregistruoti du gaisrai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą Klaipėdos apskrityje užregistruoti du gaisrai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-13 09:42, atnaujinta 2018-02-09 16:08

Apie 1 val. 30 min. buvo gautas pranešimas, kad Šilutėje, Tilžės g., gaisras kilo daugiabutyje. Į įvykio vietą nusiųstos trys autocisternos.

Po penkių minučių atvykus gelbėtojams, pastatas buvo užtvindytas dūmais. Dar po keturių minučių ugniagesiai su specialiais kvėpavimo aparatais užėjo į vidų ir į lauką išvedė degančio buto pirmame pastato aukšte išvedė jo savininką Arūną G. (gim. 1969 m.).

Gelbėtojai taip pat išlaužė vieno buto antrame aukšte duris ir iš jo išvedė vieną vyrą (gim. 1948 m.). Tuo pat metu kiti ugniagesiai ragino butų pirmame aukšte gyventojus kuo skubiai eiti į lauką, kadangi plintantys gaisro dūmai kelia didžiulį pavojų gyvybei. Ugniagesių patarimo paklausė penki žmonės.

Pasak gelbėtojų, Arūno G. bute, nedideliame kambaryje, degė stalas ir lova. Gaisro metu apdegė lova, sudegė stalas, išdegė medinės grindys, aprūko kambario lubos, sienos.

Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.