Pasvalyje nukentėjo dvylikametis dviratininkas

Pasvalio policija tiria aplinkybes avarijos, per kurią dvylikametis dviratininkas pats vertėsi, atsitrenkė į automobilį ir iš įvykio vietos paspruko. Netrukus paaiškėjo, kad vaikui reikia medikų pagalbos.

Pasvalyje dvylikametis dviratininkas pats vertėsi, atsitrenkė į automobilį ir iš įvykio vietos paspruko.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Pasvalyje dvylikametis dviratininkas pats vertėsi, atsitrenkė į automobilį ir iš įvykio vietos paspruko.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2014, 11:16 AM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:12 PM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, pirmadienį apie 17 val. 40 min. Pasvalyje, Panevėžio g., dvylikametis, nesegėdamas šalmo, nevilkėdamas šviesą atspindinčios liemenės, šaligatviu važiavo dviračiu.

Dviratininkas vertėsi ir galiniu dviračio ratu atsitrenkė į automobilio „Opel Vectra“, priklausančio S.S. (gimusi 1973 m.) priekinį sparną ir jį apgadino.

Dvylikametis iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Apie 18 val. 33 min. dviračio vairuotojas kreipėsi į Pasvalio ligoninės priėmimo skyrių. Jam nustatytas dešinės rankos nubrozdinimas, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.