„Mercedes“ skrydis į dumblo kanalą vos nesibaigė tragiškai

Ankstų penktadienio rytą policijos pareigūnai gavo pranešimą, jog kelyje Šilutė–Rūgaliai–Kintai į pakelėje esantį kanalą yra nulėkęs automobilis „Mercedes“.

Tikėtina, kad dešiniavairio „Mercedes“ vairuotojas posūkyje skriejo nemažu greičiu.<br>A.Vaišnoro nuotr.
Tikėtina, kad dešiniavairio „Mercedes“ vairuotojas posūkyje skriejo nemažu greičiu.<br>A.Vaišnoro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaišnoras

Sep 19, 2014, 10:23 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 11:26 AM

Atvykę pareigūnai pamatė, jog automobilis iki pusės paskendęs pakelėje esančiame dumblėtame kanale. Automobilis registruotas Anglijoje, o transporto savininko įvykio vietoje nebuvo.

Tikėtina, kad dešiniavairio „Mercedes“ vairuotojas posūkyje skriejo nemažu greičiu. Dumblėtu kanalu automobilis „praplaukė“ apie 50 metrų.

Pasak vyro, kuris gyvena netoliese esančioje sodyboje, anksti ryte, apie ketvirtą valandą, jo kieme pradėjo loti šunys. Jis nieko blogo neįtaręs, manė, jog aplink sodybą sukinėjasi šernai.

Tik prašvitus pastebėjo tolumoje esantį automobilį. Vyras atviravo, jog šiuo keliu nuolat viršydami greitį važinėja automobiliai. Jam jau įprasta girdėti posūkyje važiuojančių automobilių cypiančių padangų garsą, o kad nuo kelio nulekia automobiliai, – taip pat įprastas dalykas.

Techninės pagalbos darbuotojams buvo sunku automobilį ištraukti iš kanalo, tad į pagalbą su savo žemės ūkio technika atvyko šalia gyvenantis ūkininkas.

Įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.