Per savaitę šalies keliuose avarijose žuvo trys žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad kad per savaitę, nuo rugsėjo 12 d. iki rugsėjo 18 d. (penktadienį–ketvirtadienį), mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 67 eismo įvykiai. Žuvo trys žmonės: du pėstieji (24 ir 78 metų moterys) ir keleivis (17 metų).

Per savaitę šalies keliuose žuvo trys žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Per savaitę šalies keliuose žuvo trys žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-19 16:31, atnaujinta 2018-01-30 09:33

Per savaitę avarijose sužeisti 87 eismo dalyviai, tarp jų 7 nepilnamečiai.

Neblaivūs vairuotojai, pirminiais duomenimis, dalyvavo 3 įvykiuose.

Šiais metais (iki rugsėjo 18 d.) Lietuvoje eismo įvykiuose žuvo 176 žmonės, t. y. 7 daugiau negu praėjusiais metais per tą patį laikotarpį. Tarp žuvusiųjų – 17 nepilnamečių.

Skaudus įvykis, nusinešęs jaunos moters gyvybę, įvyko naktį iš šeštadienio į sekmadienį Vilniuje. Apie 23 val. 44 min. ties Liepkalnio g. ir Gardino g. sankryža, įtariama neblaivus, neturintis teisės vairuoti 31 metų vilnietis nesuvaldė vairuojamo motociklo „Kawasaki“, nuvažiavo nuo kelio ir partrenkė šaligatviu einančia 24 metų pėsčiąją. Mergina dėl patirtų sužeidimų mirė įvykio vietoje.

Pirmadienį, rugsėjo 15 d., Lietuvos keliuose įvyko 13 eismo įvykių, kurių metu žuvo vienas žmogus, 13 žmonių buvo sužeista.

Tragiškas eismo įvykis įvyko apie 18 val. 50 min. Klaipėdos rajone, Perkūnų kaimo teritorijoje, kelyje Plungė–Vėžaičiai. 19-metis Mažeikių rajono Viekšnių miestelio gyventojas, vairuodamas automobilį „Volvo V40“, pažeisdamas Kelių eismo taisyklių reikalavimus, kirto ištisinę kelio ženklinimo liniją, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu „Peugeot Boxer“, kurį vairavo 46 metų Gargždų gyventojas.

Įvykio metu žuvo automobilio „Volvo“ 17-metis keleivis, dar du kartu važiavę keleiviai – 17 ir 19 metų Viekšnių miestelio gyventojai buvo sunkiai sužaloti. Dėl daugybinių traumų 19-metis gydomas Klaipėdos universitetinės ligoninės reanimacijos skyriuje, 17-metis jaunuolis su daugybinėmis traumomis, komos būsenoje, gydomas Klaipėdos vaikų ligoninės reanimacijos skyriuje.

19-mečiui „Volvo“ vairuotojui taip pat diagnozuoti daugybiniai sužalojimai, jis paguldytas į Klaipėdos miesto ligoninę. „Peugeot Boxer“ vairuotojas dėl muštinių žaizdų pristatytas į Gargždų ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?