Jauna porelė Vilniuje sukėlė ant kojų visas spec. tarnybas

Ant nebaigto statyti pastato stogo užsikorusi jauna porelė Vilniuje antradienį sukėlė ant kojų visas miesto specialiąsias tarnybas. „Gelbėti“ jaunuolių skubėjo policija, ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-23 14:50, atnaujinta 2018-01-29 23:53

Antradienį apie 13 val. 38 min. Vilniaus policijai pravažiuojantys žmonės pranešė, kad Laisvės pr. ant nebaigto statyti apleisto pastato stogo stovi jaunuolis. Skambinusių žmonių manymu, vaikinas nori nušokti nuo devinto pastato aukšto.

Į įvykio vietą iš karto nuskubėjo policijos patruliai, keli ugniagesių automobiliai ir greitosios pagalbos medikai.

Nurodytu adresu prie statomo namo pareigūnai rado merginą, o ant namo stogo – vaikiną. Šis neatsikalbinėdamas nusileido žemyn.

Vaikinas pareigūnams sakė, kad jis gyvena netoliese ir po šias apleistas statybas vaikšto nuolat. Jis tvirtino, kad šokti nuo stogo tikrai neketino ir neketina. Jaunuolį apžiūrėjo medikai.

Tuo tarpu mergina pareigūnams prisipažino, kad tai ji skambino į policiją, nes iš tiesų rimtai baiminosi, kad vaikinas dėl kažkokio jų tarpusavio konflikto nesugalvotų nušokti žemyn.

Pareigūnai iš pradžių svarstė jaunuolius vežti į policijos komisariatą, bet vėliau buvo nuspręsta juos paleisti, kadangi jų veiksmuose neįžvelgta teisės pažeidimų.

Pareigūnai užsirašė porelės duomenimis ir visą istoriją savo tarnybiniuose pranešimuose raštu išdėstė 6 policijos komisariato tyrėjams. Šie toliau ir spręs, kaip traktuoti įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.