Per spektaklį leisti dūmai prišaukė ugniagesius ir policininkus

Vilniuje teatralai ant kojų sukėlė ugniagesius ir policijos pareigūnus. Ketvirtadienio vakarą Lietuvos nacionaliniame dramos teatre žiūrovai rinkosi stebėti dviejų spektaklių. Viename iš jų buvo panaudoti dūmai, dėl prie teatro atskubėjo gelbėtojai ir policininkai.

Prie Nacionalinio dramos teatro ketvirtadienio vakarą dirbo policijos pareigūnai ir ugniagesiai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Prie Nacionalinio dramos teatro ketvirtadienio vakarą dirbo policijos pareigūnai ir ugniagesiai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 9:27 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 3:17 PM

Gyventojai pastebėję virš teatro kylančius dūmus pamanė, kad kilo gaisras ir paskambino ugniagesiams. Pranešimą apie galimą pavojų tarnybos gavo po 20 val.

Į įvykio vietą atskubėjo trys ugniagesių-gelbėtojų automobiliai ir policijos pareigūnai. Šie trumpam užtvėrė eismą Gedimino prospektu.

Gelbėtojai greitai išsiaiškino, kad pranešimas apie gaisrą nepasitvirtino. Paaiškėjo, kad dūmai - sudedamoji spektaklio dalis. Jie buvo paleisti scenoje, o kai iš salės išsiveržė lauk, kažkas paskambino gelbėtojams.

Išsiaiškinus, kad pavojus netikras, policininkai vėl atnaujino eismą, o ugniagesiai grįžo į komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.