Šilutės r. dvylikamečio veidas nuplikytas verdančiu vandeniu

Policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes incidento, kuomet Šilutės rajone verdančiu vandeniu buvo nuplikytas dvylikametis.

Policija bando nustatyti, kokiomis aplinkybėmis buvo nuplikytas dvylikamečio veidas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija bando nustatyti, kokiomis aplinkybėmis buvo nuplikytas dvylikamečio veidas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 11:19 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 4:52 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, panevėžietė J.Š. pareigūnams pranešė, kad dar rugsėjo 25 d. apie 19 val. jai paskambino Švėkšnos specialiosios mokyklos auklėtoja ir pasakė, kad moters dvylikametis sūnus, kuris gyvena ir mokosi Švėkšnos specialiojoje mokykloje, vežamas į ligoninę, nes mokyklos bendrabutyje Šilutės, r., Pirmajame Vilkėnų kaime, klasės draugas apipylė jį verdančiu vandeniu.

Nuvykusi į Švėkšną, moteris sūnų parsivežė namo. Jam ligoninėje nustatyti 2 laipsnio veido nudegimai.

Moteris teigia, kad įvykio liudytojų parodymai prieštaringi, todėl ji paprašė pradėti tyrimą ir nustatyti visas nelaimės aplinkybes.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.