BMW Vilniaus pakraštyje rėžėsi į medį: vairuotojas liko be pėdų

Mažiausiai du žmonės nukentėjo vėlų šeštadienio vakarą Vilniuje lengvajam automobiliui nuvažiavus nuo kelio ir įsirėžus į medį. Pirminiais duomenimis, automobilio vairuotojui per avariją nutrauktos abi pėdos.

Vilniaus pakraštyje BMW įsirėžus į medį, automobilio vairuotojas liko be pėdų.<br>T.Bauro nuotr.
Vilniaus pakraštyje BMW įsirėžus į medį, automobilio vairuotojas liko be pėdų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Oct 5, 2014, 1:22 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 2:15 PM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, šeštadienį apie 23 val. 31 min. gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus r., Juodšilių seniūnijoje, kelyje tarp Miškinių ir Vaidotų kaimo, nuo kelio nuvažiavo automobilis, viduje yra prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Policijos pareigūnams atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad avarija įvykusi Vilniaus miesto teritorijoje, Baltosios Vokės g., tiesiog ant Vilniaus miesto ir Vilniaus rajono ribos. Čia nesuvaldytas automobilis BMW rėžėsi į medį ir vertėsi. Po avarijos mašinoje liko užspausti du žmonės.

Atskubėję gelbėtojai abu žmones išvadavo. Tačiau automobilio vairuotojas ištrauktas be abiejų pėdų. Supjaustę mašiną ugniagesiai rado vieną, kiek paieškojus netrukus buvo aptikta ir antra.

Abu nukentėję perduoti greitosios pagalbos medikams.

Vilniaus policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.