Kraupios avarijos Žirmūnuose kaltininkas pasidavė policijai

Vilniaus policijai pasidavė penktadienio vakarą kraupią avariją sukėlęs jaunuolis. Jis teigia, kad iš įvykio vietos, palikęs sužeistus žmones, tarp kurių buvo ir kartu važiavusi mergina, paspruko, nes buvo ištiktas šoko.

Šios kraupios avarijos kaltininkas iš karto po incidento pabėgo, tačiau vėliau pats pasidavė policijai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Šios kraupios avarijos kaltininkas iš karto po incidento pabėgo, tačiau vėliau pats pasidavė policijai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Oct 7, 2014, 11:38 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 7:36 AM

Į Vilniaus kelių policiją 1990 m. gimęs jaunuolis atėjo pirmadienį. Jis prisipažino vairavęs automobilį „VW Passat“,  penktadienio vakarą Vilniuje, Žirmūnų g., išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir kaktomuša rėžėsi į priešais važiuojantį automobilį „Audi“.

Nuo smūgio „Audi“ buvo nublokštas į šoną, o „VW Passat“ pradėjo suktis, į jį rėžėsi gretima eismo juostą paskui „Audi“ važiavęs visureigis „Toyota“.

Po avarijos palikęs sužeistą keleivę „VW Passat“ vairuotojas spruko kiemais. Nors jo bandė ieškoti policijos pareigūnai, bėglio nepavyko surasti.

Pirmadienį į kelių policiją atėjęs 24 metų vaikinas tvirtino, kad po avarijos jį ištiko šokas, todėl jis net nesvarstydamas spruko. Esą šokui praėjus, vaikinas nusprendė pasiduoti.

Per apklausą jaunuolis tvirtino, kad labai gailisi dėl to, kas įvyko.

Policija vaikiną apklausė ir paleido.

Buvo paralyžiuotas eismas

Kaip jau skelbė lrytas.lt, per šią avariją buvo sužaloti trys žmonės. Nukentėjo kartu su avarijos kaltininku važiavusi mergina ir du „Audi“ važiavę žmonės – vairuotojas ir keleivė. „Audi“ vairuotojas per incidentą neteko rankos piršto, o keleivė patyrė daugybinių sužalojimų.

Visus sužeistus žmones greitosios pagalbos medikams teko vežti į ligoninę.

Visureigiu važiavę žmonės nenukentėjo.

Dėl avarijos buvo visiškai paralyžiuotas eismas Žirmūnų g. Kuriam laikui buvo sustoję ir lengvieji automobiliai, ir visuomeninis transportas.

Vilniaus policija tęsia šio įvykio tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.