Vilniaus pakraštyje kraupiomis aplinkybėmis žuvo moteris

Vilniaus pakraštyje, netoli Salininkų, penktadienį šalikelėje aptikta negyva moteris. Įtariama, kad ją partrenkė ir mirtinai sužalojo automobilis, kuris iš įvykio vietos paspruko. Partrenktą moterį netrukus dar pervažiavo taksi automobilis.

Vilniaus pakraštyje kraupiomis aplinkybėmis žuvo moteris.<br>Lrytas.lt nuotr.
Vilniaus pakraštyje kraupiomis aplinkybėmis žuvo moteris.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Oct 10, 2014, 9:21 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 6:58 PM

Penktadienį apie 19 val. 40 min. Vilniaus policijai buvo pranešta, kad ties Salininkais, netoli geležinkelio pervažos, šalikelėje guli moteris.

Į įvykio vietą nuskubėjo policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai. Šie konstatavo, kad nukentėjusiai padėti jau niekas nebegali. Moteris buvo negyva.

Čia pat aptiktas taksi automobilis „Chrysler Voyager“. Jo vairuotojas A.Š. (gim. 1958 m.) neneigė pervažiavęs moterį, tačiau tvirtino, kad ji gulėjo ant važiuojamosios dalies jau prieš tai pervažiuota kito automobilio. Taksistas sakė, tamsoje jos net nepastebėjęs, o tik pajutęs, kad per kažką važiuoja. Kelias šioje vietoje visai neapšviestas.

Vyras tvirtino iš karto sustojęs, nedelsiant buvo iškviesta pagalba.

Įvykio vietą apžiūrėję policijos pareigūnai mano, kad nelaimėlę galėjo partrenkti vilkikas, kuris iš įvykio vietos nuvažiavo Salininkų link. O taksi automobilis ją galėjo parvažiuoti jau vėliau. Ar ši versija teisinga, dar turi nustatyti teismo medicinos ekspertai ir policijos tyrėjai.

Pagal likusias žymes ant asfalto sprendžiama, kad kažkuris iš automobilių moterį dar kurį laiką tempė paskui save.

Pareigūnai jau nustatė žuvusios moters tapatybę. Pirminiais duomenimis, žuvusioji S.A. (gimusi 1979 m.) gyveno greta Salininkų esančiuose soduose. Į avarijos vietą buvo atėjusi žuvusiosios mama. Išgirdus, kas atsitiko, jai staiga pasidarė silpna, moteriai prireikė skubios medikų pagalbos.

Policija ieško moterį partrenkusio ir iš įvykio vietos nuvažiavusio automobilio bei jo vairuotojo.

Dėl incidento kuriam laikui policija užtvėrė Salininkų g. ir, kol buvo renkami įkalčiai, visą transportą kreipė aplinkkeliais. Pareigūnams baigus, savivaldybės įmonės „Grinda“ darbuotojai dar turėjo nuplauti kraują nuo važiuojamosios kelio dalies.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Norite pasidalinti savo pastebėjimais? Viską siųskite adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.