Jūs galite padėti: policija ieško mačiusių, kaip žuvo vaikas

Kauno apskrities policija ieško tragiškos avarijos, per kurią žuvo vaikas, liudininkų. Policija tikisi, kad atsilieps žmonės, matę, kaip kelyje Kaunas-Klaipėda į stovintį lengvąjį automobilį įsirėžė keleivinis autobusas.

Kauno apskrities policija ieško šios tragiškos avarijos liudininkų.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Kauno apskrities policija ieško šios tragiškos avarijos liudininkų.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-13 18:09, atnaujinta 2018-01-27 12:10

Kaip jau skelbė lrytas.lt, šeštadienį apie 19 val. 25 min. Kauno r., kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 108 km, važiuojant Klaipėdos link, autobusas su estiškais valstybiniais numeriais taranavo automobilį „Opel Vectra“.

Per avariją žuvo ketverių metų berniukas. Taip pat nukentėjo jo tėvai - 34 metų vyras tokio pat amžiaus moteris bei jo aštuonmetis brolis.

Po autobuso smūgio į „Opel Vectra“, lengvasis automobilis nulėkė nuo kelio, išvaduoti žmones iškviesti ugniagesiai. Gelbėjimo operacija truko apie pusvalandį.

Pirminiais duomenimis, automobilis „Opel Vectra“ tamsiu paros metu galėjo stovėti pirmojoje eismo juostoje be įjungto avarinio signalo.

Autobusu, kuris vyko iš Čekijos ir Sankt Peterburgą, važiavę žmonės nenukentėjo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje dėl šio įvykio dar tą pačią naktį po avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas. O pirmadienio pavakare policija kreipėsi į visuomenę ir prašo atsiliepti avarijos liudininkus.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK KPV Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėją Rimą Jomantaitę telefonais (8 37) 303 799, 303 200, 8 675 44218 arba atvykti adresu: Kaunas, Chemijos g. 4B – 213 kab.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.