Vilniaus policija ieško mačiusių kraupią moters žūtį

Vilniaus policija ieško liudininkų, mačiusių penktadienio vakarą sostinės pakraštyje įvykusią kraupią avariją, per kurią žuvo moteris.

Vilniaus policija ieško šios avarijos liudininkų.<br>Lrytas.lt nuotr.
Vilniaus policija ieško šios avarijos liudininkų.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 2:56 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 9:31 AM

Kaip jau skelbė lrytas.lt, penktadienį Vilniuje, apie 19 val. 40 min., Salininkų g., ties sankryža su Salininkų sodų 4-ąja g., nežinomas automobilis partrenkė į kelią išėjusią pėsčiąją ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Moterį netrukus pervažiavo taksi automobilis „Chrysler Voyager“, vairuojamas A.Š. (gim. 1958 m.). Taksistas neneigė pervažiavęs moterį, tačiau tvirtino, kad ji gulėjo ant važiuojamosios dalies jau prieš tai pervažiuota kito automobilio. Taksistas sakė, tamsoje jos net nepastebėjęs, o tik pajutęs, kad per kažką važiuoja. Kelias šioje vietoje visai neapšviestas.

Vyras tvirtino iš karto sustojęs, nedelsiant buvo iškviesta pagalba. Atskubėję medikai konstatavo moters mirtį.

Įvykio vietą apžiūrėję policijos pareigūnai mano, kad nelaimėlę galėjo partrenkti vilkikas, kuris iš įvykio vietos nuvažiavo Salininkų link. O taksi automobilis ją galėjo parvažiuoti jau vėliau.

Pagal likusias žymes ant asfalto sprendžiama, kad kažkuris iš automobilių moterį dar kurį laiką tempė paskui save.

Pareigūnai jau nustatė žuvusios moters tapatybę. Pirminiais duomenimis, žuvusioji S.A. (gimusi 1979 m.) gyveno greta Salininkų esančiuose soduose.

Vilniaus policija antradienį paskelbė ieškanti šios avarijos liudininkų, kadangi moterį partrenkęs ir iš įvykio vietos nuvažiavęs automobilis iki šiol nėra surastas.

Mačiusius kraupią moters žūtį ar galinčius suteikti informacijos apie iš įvykio vietos pasišalinusį nežinomą automobilį ar jo vairuotoją, policija prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus vyresniąją tyrėją Ingą Galentaitę, Mėnulio g. 11, 509 kab., Vilniuje, tel. (8 5) 271 9568 arba el. paštu inga.galentaite@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.