Klaipėdoje girtas vyras sukėlė avariją, ligoninėje - 5 žmonės

Sekmadienio vidurdienį Klaipėdoje Mokyklos gatvėje ant viaduko įvyko avarija. Netrukus paaiškėjo, kad ją sukėlė neblaivus vairuotojas.

Avariją sukėlė į priešingą eismo juostą išlėkęs „Audi A4“.<br>Lrytas.lt nuotr.
Avariją sukėlė į priešingą eismo juostą išlėkęs „Audi A4“.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 19, 2014, 1:15 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 5:01 PM

Bendrajam pagalbos centrui 11 val. 51 min. buvo pranešta, kad automobilyje yra prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pajėgos. Informacija perduota Klaipėdos greitajai medicinos pagalbai ir Klaipėdos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Į nelaimės vietą nuvykę gelbėtojai rado susidūrusius automobilius „Audi A4“ ir BMW. Automobilyje „Audi A4“ buvo prispausta moteris, sėdėjusi ant priekinės sėdynės, šalia vairuotojo. Sąmonės neatgavusią moterį gelbėtojai perdavė medikams.

 „Audi A4“ vairuotojas bei ant galinės sėdynės sėdėjęs keleivis išlipo patys,  tačiau vairuotojas nepastovėjo ant kojų. Jis nuo policininkų neslėpė, kad neseniai gėrė. Sumaitotame automobilyje mėtėsi ne tik alaus skardinės, bet ir nugertas butelis degtinės. 

Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė  „Audi A4 “ vairuotojas. Nelaimės vietoje sustoję vairuotojai policijos pareigūnams pasakojo, jog "Audi" dideliu greičiu per viaduką lėkė lenkdamas automobilius, nors šioje vietoje lenkti draudžiama. 

Pervažiavęs viaduką, "Audi A4" bandė sukti į kairę, tačiau staigiame posūkyje automobilis pradėjo slysti į vieną pusę ir šonu  trenkėsi į BMW.  Tuo metu smarkiai lijo, kelio danga buvo slidi. 

BMW vairuotojui išvengti susidūrimo nebuvo galimybės.  Automobilyje išsiskleidė oro pagalvės, kurios keleivei sužalojo veidą. Ligoninėje  atsidūrė ir šio automobilio vairuotojas.

Pirmadienio rytą Policijos departamentas išplatino pranešimą apie šią avariją,

Kaip rašoma pranešime, sekmadienį apie 11 val. 50 min. Klaipėdoje, Mokyklos g., ties viaduku, automobilis „Audi A4“, kurį vairavo A.Č. (gim. 1978 m.), esant šlapiai kelio dangai, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu BMW 520, kurį vairavo D.R. (gim. 1989 m.).

Eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Audi A4“ vairuotojas (politrauma) bei kartu važiavusi apie 20-30 metų amžiaus nenustatytos tapatybės mergina (politrauma). Abu asmenys paguldyti į ligoninę.

Taip pat nukentėjo M.L. (gim. 1987 m.), kuris iš ligoninės pasišalino.

Sužaloti ir automobilio BMW 520 vairuotojas ir keleivė M.S. (gimusi 1992 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų, suteikus medicinos pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.