Panevėžyje žuvo pėsčiasis, policija apsimeta, kad nieko neįvyko

Antradienio vakarą Panevėžyje, Beržų gatvėje, įvyko skaudi nelaimė. Automobilis „Fiat“ partrenkė ir mirtinai sužalojo pėsčiąjį. Panevėžio policijos budėtojai informaciją apie įvykį įnirtingai slepia.

Per avariją žuvo žmogus.<br>„Scanpix" nuotr.
Per avariją žuvo žmogus.<br>„Scanpix" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Oct 21, 2014, 9:41 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 4:27 AM

Incidentas apie 19 val. 10 min. įvyko Beržų g. Kaip lrytas.lt vėliau pasakojo įvykio liudininkas, tuo metu jis buvo netoliese.

„Buvau garaže. Išgirdau sirenas ir išbėgau į gatvę. Kai atėjau į įvykio vietą, vyras jau buvo įkeltas į greitosios pagalbos automobilį. Medikai pasakė, kad jo išgelbėti nepavyko“, - sakė liudininkas.

Pasak įvykio vietoje buvusių žmonių, automobilis „Fiat“ pėsčiąjį partrenkė ne pėsčiųjų perėjoje. Gatvė toje vietoje, kur įvyko nelaimė, yra menkai apšviesta. Taupant lėšas čia dega vos kas antras žibintas.

Lrytas.lt pabandžius pasitikslinti informaciją Panevėžio apskrities VPK, policijos budėtojai kategoriškai atsisakė net kalbėti apie šį įvykį. Pareigūnai nepanoro net patikslinti, ar pėsčiasis iš tikro žuvo. 

„Kreipkitės į atstovą spaudai“, - sakė policijos budėtojas, ir pats pripažinęs, jog tai bus įmanoma tik trečiadienio rytą.

Žmogų partrenkusio automobilio vairuotojas tvirtina, kad pėsčiasis į gatvę išbėgo staiga. Pėsčiasis buvo be atšvaitų.

„Jau nebetoli namų man buvo. Bandžiau reaguoti, dar į kairę sukau. Kai prie jo priėjau, dar rodė gyvybės ženklus. Susistabdžiau mašiną, o 112 dar klausinėjo, kur, kokioje vietoje... Išniro tiesiai priešais mašiną jis“, - avarijos vietoje pasakojo pusamžis automobilio vairuotojas.

Ar dėl šio įvykio bus pradėtas ikiteisminis tyrimas, dėl Panevėžio policijos budėtojų slapukavimo iš karto po įvykio nebuvo žinoma.

Trečiadienio rytą Policijos departamentas išplatino informaciją apie šią nelaimę.

Kaip rašoma pranešime, antradienį apie 19 val. 07 min. Panevėžyje, Beržų g., automobilis „Fiat Bravo“, kurį vairavo E.S. (gim. 1954 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į kelio važiuojamąją dalį išbėgusį 1953 m. gimusį vyrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.