Joniškių policija surado iš avarijos nuvažiavusį vairuotoją

Joniškio policijos pareigūnams pavyko surasti vairuotoją, kuris partrenkė dviratininkę, parvežė ją namo ir pasislėpė.

Sužalotai dviratininkei prireikė rimtos medikų pagalbos.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Sužalotai dviratininkei prireikė rimtos medikų pagalbos.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2014, 7:11 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 1:13 AM

Kaip rašoma Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime, Joniškio rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl 2014 m. spalio 16 dieną Joniškio rajone įvykusio eismo įvykio, kurio metu lengvasis automobilis kliudė ir sužalojo tuo pačiu keliu važiuojančią 35 metų dviratininkę iš Šluostikių kaimo.

Vairuotojas, parvežęs sužalotą moterį namo, apie avariją policijos pareigūnams nepranešė bei nepalikęs jokių kontaktinių duomenų, pasišalino. Nukentėjusioji dėl eismo įvykio metu patirtų sužalojimų namuose pasijutusi blogai, kreipėsi į medikus, ligoninėje jai buvo diagnozuoti šonkaulių lūžimai, daugybiniai sumušimai.

Ikiteisminio tyrimo metu Joniškio rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai trečiadienį nustatė, kad eismo įvykį sukėlė ir automobiliu „Fiat Bravo“ dviratininkę partrenkė 39 metų Daukšių kaimo gyventojas. Vyriškis pareigūnams aiškino, kad avarijos metu jis patyrė didelį šoką, todėl paklausęs sužalotos moters, ją parvežė namo ir apie įvykį greitosios pagalbos medikams ir policijai nepranešė.

Vyrui pareikšti įtarimai įvykdžius nusikalstamą veiką - vairuodamas kelių transporto priemonę, pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata.

Byla artimiausiu metu bus perduota teismui, kuris ir spręs, kokia bausmė laukia avariją padariusio vyriškio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.