Nedidelė avarija Vilniuje beveik valandai sustabdė troleibusus

Vilniuje pirmadienio pavakare įvykusi smulki avarija kuriam laikui visiškai sustabdė Antakalnyje kursuojančius troleibusus.

Vilniuje pirmadienio pavakare įvykusi smulki avarija kuriam laikui visiškai sustabdė Antakalnyje kursuojančius troleibusus.<br>T.Rasiulio nuotr.
Vilniuje pirmadienio pavakare įvykusi smulki avarija kuriam laikui visiškai sustabdė Antakalnyje kursuojančius troleibusus.<br>T.Rasiulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2014, 5:56 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:15 PM

Kaip redakciją informavo įvykio liudininkas Tautvydas Rasiulis, incidentas įvyko apie 16 val. 10 min. Antakalnio g., ties visuomeninio transporto stotele „Tverečiaus".

Kaip teigia įvykio liudininkas, automobilis „Volvo“ važiavo antra eismo juosta, o tuo metu iš stotelės išsukinėjo troleibusas. Per tarpelį tarp troleibuso ir „Volvo“, savo mašina pabandė pralįsti automobilio „Volkswagen“ vairuotojas. Jam nepavyko, „Volkswagen“ kliudė troleibusą.

Avarija visiškai sustabdė troleibusų eismą miesto centro link.

Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai. Tik jiems užfiksavus įvykį ir užpildžius privalomus dokumentus, maždaug apie 16 val. 50 min. troleibusų eismas vėl buvo atnaujintas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.