Girtas vairuotojas Vilniuje sudaužė 2 mašinas ir laužė stulpą

Du sudaužyti automobiliai, nulaužtas gatvės apšvietimo stulpas, medis ir nemalonumai per valdiškus namus. Taip ketvirtadienio rytą Vilniaus pakraštyje baigėsi girto vairuotojo pasivažinėjimas miesto gatvėmis. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Avariją sukėlė girtas vairuotojas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Avariją sukėlė girtas vairuotojas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Oct 30, 2014, 10:38 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 4:02 AM

Ketvirtadienį apie 8 val. 48 min. Vilniaus policijai buvo pranešta, kad Arimų g. susidūrė automobiliai „VW Sharan“ ir „Opel Astra“. Į policiją skambinęs „Opel“ vairuotojas paprašė atvykti pareigūnus, kadangi, jo manymu, „Volkswagen“ vairuotojas gali būti girtas.

Į įvykio vietą atvykus policijos patruliams, įtarimai dėl „Volkswagen“ vairuotojo girtumo pasitvirtino. Paaiškėjo, kad girtas „VW Sharan“ vairuotojas nesuvaldė savo automobilio ir rėžėsi į „Opel Astra“.

Atšokęs nuo „Opel“, automobilis „Volkswagen“ trenkėsi į gatvės apšvietimo stulpą ir jį nuvertė. Pakeliui mašina dar nulaužė ir medį.

Į įvykio vietą buvo iškviesti elektros tinklų darbuotojai. Stulpą nuvertęs „Volkswagen“ liko ant kabėti. Kol nebuvo išjungta elektra, automobilio neįmanoma buvo net pakrauti ant techninės pagalbos sunkvežimio. Buvo baiminamasi, kad patraukus automobilį, nulaužtas stulpas galutinai nuvirs.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą. Avarijos kaltininkui dabar gresia tūkstantinės baudos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?