Kaune „Citroen“ rėžėsi į autobusą, sužalota moteris

Kaune, Taikos prospekto ir A.Baranausko gatvių sankryžoje maršrutinis autobusas „Solaris“ rėžėsi į lengvąjį automobilį „Citroen C4“. Įvykio metu sužalota moteris, tačiau ji nukentėjo nesunkiai.

„Citroen“ smarkiai sumaitotas, o autobusas liko sveikas.<br>A.Karaliūno nuotr.
„Citroen“ smarkiai sumaitotas, o autobusas liko sveikas.<br>A.Karaliūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Oct 30, 2014, 7:47 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:34 AM

Autobuso vairuotojas pasakojo į sankryžą įvažiavęs degant žaliam šviesoforo signalui, tačiau ši sankryža labai didelė, todėl išvažiuojat iš jos automobiliai pajudėjo ir Taikos prospektu.

Nors sankryža gerai apšviesta, o matomumas taip pat geras, prie „Citroen“ vairo sėdėjusi moteris nepastebėjo autobuso. Gali būti, kad jai vaizdą uždengė greta stovėjusi gerokai aukštesnė transporto priemonė.

Sunkiasvoris autobusas tiesiog nuplėšė priekinę „Citroen“ dalį. Vairuotojai prireikė medikų pagalbos, ją į gydymo įstaigą išvežė pro šalį važiavęs Kauno rajono greitosios pagalbos medikų ekipažas. „Solaris“ vairuotojas ir keleiviai jokių sužalojimų nepatyrė, ant autobuso kėbulo beveik nematyti pažeidimų.

„Važiuodamas pajutau tik nedidelė smūgį“, - pasakojo autobuso vairuotojas, kuris sakė net nežinas, kas kaltas dėl šio susidūrimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.