„Lietuvos talentų“ filmavime sužalotas dalyvis, prireikė medikų

Sekmadienio vakarą TV3 televizijos projekto „Lietuvos talentai“ tiesioginio eterio metu įvyko nelaimė. Ant scenos užlipę projekto „Atikos karys“ vaikinai surengė pasirodymą su peiliais. Vienas dalyvio judesys buvo nesėkmingas – peilius mėčiusiam vaikinui buvo sužalota ranka. Tiesa, jis rimtų sužalojimų nepatyrė, tačiau projekto prodiuseriai vis vien paprašė jo vykti į ligoninę ir patys iškvietė medikus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2015, 11:06 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 1:33 AM

„Atikos karys“ šį kartą svaidėsi peiliai. Praeitą kartą jų pasirodymas buvo surengtas su kardais. Nieko rimto nenutiko, tiesiog pasirodymo metu nesėkmingai kritęs peilis užkliudė pirštą. Vaikino pirštas apibintuotas, jis išsiųstas pas medikus. Paaiškėjo, kad tai tik menkas įbrėžimas“, – lrytas.lt sakė TV3 televizijos Komunikacijos projektų vadovė Erika Vyšniauskaitė.

Ji tikino, kad ši nelaimė neišgąsdino nei projekto dalyvių, nei žiūrovų.

„Viskas vyko labai trumpai. Tik akylas žiūrovas galėjo pastebėti“, – tikino E.Vyšniauskaitė.

Sekmadienį „Lietuvos talentų“ scenoje rungėsi dainuojančių vaikinų trio „Penktadienis“, šokėjai Lukas ir Simona, dainininkė Gintarė Rainytė, ypač greitai Rubiko kubą dėliojantis Ravilis Gafurovas, riterių klubas „Antikos karys“, šokėja Emilija Petuškaitė, neįprastais instrumentais grojantis kolektyvas „Ritmas kitaip“ ir klasikinius indiškus šokius atliekančios „Radžjašri Rameš akademija“ atstovės.

Du dalyviai - puikiai gitarą valdantis moksleivis Viltenis Dzemijonas ir jaunoji šokėja Emilija Petuškaitė - užbaigė dešimtuką superfinalininkų, kurie jau kitą sekmadienį, sausio 11 dieną, susigrums dėl pagrindinio prizo – 15 000 eurų ir geriausio šalies talento titulo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.