Prie gaisravietės Biržuose – pakaruoklis su keista tatuiruote

„Memento mori“ (Atsimink, kad mirsi) – tokį užrašą ant pilvo buvo išsitatuiravęs jaunas vyras, kurio lavonas sekmadienį rastas Biržų rajone netoli degančio sodo namelio. Sekmadienio vakare Biržų ugniagesiai buvo iškviesti į sodų bendriją „Astravas“. Ten Ievų take degė medinis pastatas.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Jan 5, 2015, 1:04 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 12:16 AM

Ugniagesiams atvykus, nedidelis, vos keliolikos kvadratinių metrų sodo namelis jau liepsnojo atvira ugnimi. Gesindami liepsnas, ugniagesiai pastebėjo negyvą žmogų. Maždaug už 7 metrų nuo gaisravietės ant obels elektros laido kilpoje kabojo jauno, maždaug 20 – 30 metų vyro kūnas.

Vidutinio ūgio, rusvų plaukų sportiškai vilkintis vyras jau buvo nebegyvas. Į gaisravietę buvo nusiųsti kriminalistai. Jie aiškinosi, ar tai savižudis, ar nusikaltimo auka. Taip pat ir tai, ar gaisras ir jauno vyro mirtis yra tarpusavyje susiję. Iki pirmadienio popietės dar nebuvo nustatyta pakaruoklio tapatybė.

Žinoma, kad sudegusiame sodo namelyje nuolatos niekas negyveno. Lengvų konstrukcijų sodo statinys buvo naudojamas vasarą. Neatmetama, kad iš gyvenimo pasitraukęs vyras norėjo informuoti apie savo mirtį. Todėl prieš nusižudydamas sukėlė gaisrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.