Girti kavalieriai pasiėmę merginą prie Pagėgių sudaužė savo BMW

Pasiėmę merginą ir su ja pasivažinėti išvažiavę du girti kavalieriai Pagėgių pakraštyje sudaužė savo BMW ir turėjo aiškintis policijai. Tuo tarpu mergina po avarijos atsidūrė ligoninėje.

Girti kavalieriai pasiėmę merginą prie Pagėgių sudaužė savo BMW.<br>Lrytas.lt nuotr.
Girti kavalieriai pasiėmę merginą prie Pagėgių sudaužė savo BMW.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-10 22:35, atnaujinta 2018-01-16 11:08

Incidentas šeštadienio vakarą įvyko Pagėgių pakraštyje. Du Šilutės rajono, Katyčių kaimo gyventojai automobiliu BMW 530 atvažiavo į svečius pas merginą (gimusi 1994 m.), gyvenančią greta Pagėgių. Netrukus jau visi trys sėdo į automobilį ir išvažiavo pasivažinėti.

Tačiau nuvažiavo visai netoli. Netrukus automobilis tapo nevaldomas, nuskriejo nuo kelio ir šonu trenkėsi į medį.

Per incidentą buvo sužeista mergina ir priekinėje keleivio vietoje sėdėjęs vaikinas (gim. 1994 m.). Abu važiavo neužsisegę saugos diržų. Vaikinas per avariją su galva trenkėsi į priekį stiklą.

Nepaisant to, kad nukentėjo, jaunuoliai neskambino Bendruoju pagalbos telefonu, o patraukė į greta esančią sodybą ir čia paprašė pagalbos. Policijos kviesti jie nenorėjo. Nepaisant to, sodybos šeimininkai pamatę, jog merginai darosi silpna, iškvietė greitosios pagalbos medikus. Kartu su jais atskubėjo ir pareigūnai.

Paaiškėjo, kad merginą reikia vežti į ligoninę. Tuo tarpu galvą susižeidęs vaikinas nuo medikų pasislėpė. Netrukus jį surado policijos pareigūnai. Vaikino buvo paprašyta papūsti į alkoholio matuoklį. Šis parodė 1,59 prom.

Papūsti į alkoholio matuoklį pareigūnai paprašė ir per avariją nenukentėjusio automobilio savininko (gim. 1992 m.). Šis sutiko ir pripūtė net 2,16 prom.

Prie sudaužyto automobilio rastas nugertas trauktinės butelis, o prieš išvežama į ligoninę mergina spėjo prasitarti, kad abu kavalieriai važiuodami kažką gurkšnojo. Tačiau nė vienas jų neprisipažįsta vairavęs. Galvą susižeidęs jaunuolis tvirtino iš viso miegojęs, o BMW savininkas aiškino, kad vairavo dar kažkas, po avarijos dingęs kaip į vandenį.

Abu kavalieriai nevykėliai toliau pasakoti savo pasakų buvo nuvežti į policijos komisariatą.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.