Nesuvaldytas BMW Tauragės rajone nulaužė vienišą stulpą

Vienas žmogus buvo sužalotas šeštadienį Tauragės rajone nesuvaldytam automobiliui BMW nuskriejus nuo kelio ir įsirėžus į stulpą.

Vienas žmogus buvo sužalotas šeštadienį Tauragės rajone nesuvaldytam automobiliui BMW nuskriejus nuo kelio ir įsirėžus į stulpą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Vienas žmogus buvo sužalotas šeštadienį Tauragės rajone nesuvaldytam automobiliui BMW nuskriejus nuo kelio ir įsirėžus į stulpą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2015, 1:57 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:50 AM

Incidentas apie 12 val. įvyko kelyje Vainutas-Tauragė ties Kęsčių kaimu. Tiesiame kelio ruože automobilio BMW 530 nesuvaldė 1982 m. gimęs Tauragės gyventojas.

Nesuvaldytas automobilis pradėjo suktis, nuslydo nuo kelio ir slysdamas šonu rėžėsi į vienintelį laukuose stovėjusį stulpą. Nuo smūgio stulpas lūžo.

Per incidentą nukentėjo pats automobilio vairuotojas. Jis išvežtas į ligoninę.

Automobilis į stulpą rėžėsi priekinėmis keleivio durelėmis. Jei greta vairuotojo būtų sėdėjęs keleivis, avarijos pasekmės būtų buvusios žymiai sunkesnės.

Policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą ir aiškinasi nelaimės smulkmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.