Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Tragedija nelaimingame Vilniaus daugiabutyje: užsimušė 17-etis

Iškritęs iš trylikto aukšto šeštadienio rytą Vilniuje žuvo septyniolikmetis. Namas, iš kurio iškrito nepilnametis, jau spėjo užsitarnauti blogą reputaciją. Per dvejus pastaruosius metus tai yra mažiausiai trečias žmogus, čia žuvęs panašiomis aplinkybėmis.

Šeštadienio rytą iškritęs iš 13-o aukšto Vilniuje žuvo nepilnametis.<br>T.Bauro nuotr.
Šeštadienio rytą iškritęs iš 13-o aukšto Vilniuje žuvo nepilnametis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2015-01-10 10:00, atnaujinta 2018-01-16 12:14

Pranešimo apie nelaimę Bendrasis pagalbos centras šeštadienį sulaukė apie 9 val. 55 min. Buvo pranešta, kad iš vieno S.Stanevičiaus g. daugiabučio iškrito paauglys. Skambinę žmonės prašė kuo greičiau atsiųsti greitosios pagalbos medikus, nors jau tuo metu buvo abejojama, kad nelaimėlis išgyvens.

Atskubėję greitosios pagalbos medikai vaikiną bandė gaivinti, tačiau padėti jam jau niekas nebegalėjo. Nepilnametis buvo miręs.

Pirminiais duomenimis, nepilnametis galėjo iškristi iš 13 aukšto. Ši versija dar tikrinama.

Pareigūnai greitai nustatė žuvo nepilnamečio tapatybę. Paaiškėjo, kad tai yra tame pačiame name gyvenęs septyniolikmetis. Jo tėvų, pirminiais duomenimis, namuose tuo metu, kai įvyko nelaimė, nebuvo. Išgirdę apie tragediją, nelaimingi tėvai iš karto išvyko į nelaimės vietą.

Policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi tragedijos aplinkybes. Pasak pareigūnų, tiriamos įvairios įvykio versijos, tarp jų - ir galima savižudybė.

Namas, iš kurio iškrito nepilnametis, jau spėjo užsitarnauti ne kokią reputaciją. Per porą pastarųjų metų tai jau mažiausiai trečias žmogus, žuvęs panašiomis aplinkybėmis. Pernai liepą iškritęs iš bendro naudojimo balkono čia žuvo 23 metų vaikinas.

Tąkart irgi buvo tiriama savižudybės versija.

Panašus įvykis šiame name jau yra buvęs ir prieš porą metų. Tuomet kitoje namo pusėje nukritęs iš didelio aukščio irgi žuvo jaunas vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.