Vilniaus rajone sunkvežimis trenkėsi į medį, sužeisti trys vyrai

Trys žmonės buvo sužaloti penktadienį Vilniaus rajone nesuvaldytam sunkvežimiui nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į medį.

Trys žmonės buvo sužaloti penktadienį Vilniaus rajone nesuvaldytam sunkvežimiui nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į medį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Trys žmonės buvo sužaloti penktadienį Vilniaus rajone nesuvaldytam sunkvežimiui nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į medį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2015, 10:13 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:03 PM

Pasak Vilniaus policijos, penktadienį apie 11 val. 20 min. Vilniaus r., Zujūnų seniūnijoje, Zujūnų kaime, T.G. (gim. 1992 m.), vairuodamas bendrovei „ADS Capital“ priklausanti automobilį "Iveco 35S12", nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į kelio meteorologinės sąlygas, nesuvaldę automobilio nuvažiavo nuo kelio atsitrenkę į medį.

Eismo įvykio metų nukentėjo vairuotojas T.G. (gim. 1992 m.) ir keleiviai Š.U., (gim. 1988 m.) bei A.K. (gim. 1988 m.). Visi trys nuvežti į ligoninę.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaido medžiagos? Pasidalinkite su kitaislrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?