Mirtina kaktomuša Utenos r.: žuvo užsienietė, du žmonės sužeisti

Rusijos pilietė žuvo, dar du žmonės buvo sužaloti antradienio pavakare Utenos rajone kaktomuša susidūrus dviem automobiliams. Du žmones po avarijos vadavo ugniagesiai. Jau žinoma, kad žuvo Rusijos pilietė, o vienas sužeistųjų – vokietis. 

Utenos rajone antradienio pavakare įvyko baisi avarija.<br>Įvykio liudininko Edvardo nuotr.
Utenos rajone antradienio pavakare įvyko baisi avarija.<br>Įvykio liudininko Edvardo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Jan 13, 2015, 6:56 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:41 AM

Apie baisią avariją kelyje Utena–Zarasai redakciją informavo įvykio liudininkas Edvardas. Jis teigia, kad kaktomuša įvyko maždaug 24 km nuo Utenos.

Iš skaitytojo atsiųstų nuotraukų matyti, kad kaktomušos būta baisios. Automobiliai suniokoti, vienas variklis iškritęs ant kelio, eismas visiškai sustabdytas.

Po susidūrimo vienas automobilis nuskrido nuo kelio, kitas liko ant važiuojamosios dalies.

Utenos apskrities VPK atstovė Laura Palevičienė lrytas.lt patvirtino, kad kelyje Utena–Zarasai, Degučių seniūnijoje, Dulių kaime, įvyko baisi avarija. Pasak policijos atstovės, čia kaktomuša susidūrė automobilis „Opel Corsa“, vairuojamas vilnietės (g. 1983 m.), ir „Toyota Yaris“, vairuojamas Rusijos Federacijos pilietės (g. 1960 m.).

Vienu automobiliu su Rusijos piliete važiavo jos draugas vokietis.

Pranešimą apie avariją policija gavo apie 16 val. 9 min. Į įvykio vietą nuskubėjo ne tik policijos patruliai, bet ir greitosios pagalbos medikai bei ugniagesiai.

Visi trys sužeistieji buvo išvežti į ligoninę. Netrukus automobilio „Toyota Yaris“ vairuotoja ligoninės reanimacijoje mirė.

Sunkiai sužalota ir automobilio „Opel Corsa“ vairuotoja, ji reanimacijoje. Vokietis, pirminiais duomenimis, rimtesnių sužalojimų išvengė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad į kaktomušos vietą iškviesti ugniagesiai buvo informuoti, jog po avarijos sudaužytuose automobiliuose liko prispausti du žmonės.

Gelbėtojams teko juos vaduoti iš metalo laužo krūvos.

Trečiadienį Policijos departamentas patvirtino, kad Vokietijos pilietis sužalotas nesunkiai, o automobilio „Opel“ vairuotoja dėl itin sunkių sužalojimų pervežta į vieną Vilniaus ligoninių.

Kaip rašoma policijos pranešime, antradienį apie 16 val. 9 min. Zarasų r., kelio Kaunas–Zarasai–Daugpilis 156 km, susidūrė priešpriešiais važiuojantys automobiliai „Opel Corsa“, kurį vairavo 31 metų moteris, ir „Toyota Yaris“, kurį vairavo 54 metų Rusijos pilietė.

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Toyota Yaris“ vairuotoja ir sužalotas kartu važiavęs 64 metų Vokietijos pilietis. Jis dėl rankos piršto kaulo lūžio, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Taip pat eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Opel Corsa“ vairuotoja – ji dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į vieną Vilniaus ligoninių.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.