Karo policininkų akivaizdoje apsivertė sunkvežimis

Penktadienį po pietų Lietuvos kariuomenės Karo policijos kariai suteikė pagalbą eismo įvykyje nukentėjusiam asmeniui –  sužeistąjį ištraukė iš apvirtusio sunkiasvorio automobilio, suteikė medicinos pagalbą ir iškvietė specialiąsias tarnybas.

Penktadienį po pietų Lietuvos kariuomenės Karo policijos kariai suteikė pagalbą eismo įvykyje nukentėjusiam asmeniui.<br>Kpt. J.Derkinčio nuotr.
Penktadienį po pietų Lietuvos kariuomenės Karo policijos kariai suteikė pagalbą eismo įvykyje nukentėjusiam asmeniui.<br>Kpt. J.Derkinčio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2015, 4:14 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 9:17 PM

Kaip pranešė Krašto apsaugos ministerija, nelaimė įvyko kelyje Vilnius–Rudnikai. Iš pratybų į savo dalinį grįždami karo policininkai pamatė, kaip  prieš juos nuo kelio važiuojamosios dalies nuvažiavo ir apvirto  sunkiasvoris automobilis.

Kariai  nieko nelaukdami nuskubėjo teikti pagalbos: ištraukė iš aplamdyto automobilio sužeistą vairuotoją, sutvarstė sužalotą jo galvą ir iškvietė specialiąsias tarnybas.

Kol atvyko specialiosios tarnybos, karo policininkai saugojo įvykio vietą ir patys reguliavo eismo srautą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.