Galvosūkis Biržų pareigūnams: kas žuvo gaisre?

Biržų policijos pareigūnams kol kas nepavyksta nustatyti tapatybės žmogaus, beveik prieš savaitę žuvusio pražūtingame gaisre.

Galvosūkis Biržų pareigūnams: kas žuvo gaisre?<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Galvosūkis Biržų pareigūnams: kas žuvo gaisre?<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-26 14:48, atnaujinta 2018-01-15 01:24

Kaip rašoma Panevėžio apskrities VPK pranešime, Biržų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Sausio 20 d. apie 5 val. 08 min. Biržuose, Agluonos g., kilo gaisras gyvenamajame name. Gaisro metu sudegė namas.

Užgesinus gaisrą, name rastas apdegęs kūnas. Buvo manoma, kad name rastas šeimininko kūnas, tačiau paaiškėjo, kad šeimininkas yra gyvas ir gydosi ligoninėje.

Ikiteisminio tyrimo metu gauta duomenų, kad gaisre žuvęs žmogus gali būti 42 metų biržietis Saulius Viederis. Pasak policijos, jis bendravo su namo šeimininku ir užeidavo į jo namus.

Policijos pareigūnams iki šiol Sauliaus Viederio nepavyksta surasti, todėl tikrinama versija, kad gaisre galėjo žūti būtent jis. Tačiau ir ši versija iki galo dar nepatvirtinta.

Įvykis tiriamas toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.