Su nauju „Mercedes“ Kaune dingusi moteris jau atsirado

Ilgiau nei parą su 32 metų kauniete Laura Vaitkevičiūte negalėję susisiekti jos artimieji lengviau atsikvėpė. Jauna moteris antradienį atsirado.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jan 27, 2015, 3:24 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 10:32 PM

Išplatintame pranešime buvo prašoma paskelbti informaciją apie mįslingomis aplinkybėmis be žinios dingusią moterį. L.Vaitkevičiūtė sausio 26-ąją apie 14 valandą viena išėjo iš savo mamos namų V.Krėvės prospekte ir negrįžo.

„Laura pas mamą paliko savo 7 metų sūnų, sėdo į automobilį ir išvažiavo. Jie niekada taip nedarydavo, vaiko ilgam laikui nepalikdavo vieno, visur jį su savimi vežiojosi“, – lrytas.lt sakė be žinios dingusios kaunietės draugė Elvyra.

Jos mobilusis telefonas ilgą laiką buvo išjungtas. Niekas iš draugų apie L.Vaitkevičiūtės buvimo vietą informacijos neturėjo.

Mergina iš namų išvyko neseniai įsigytu, 2014 metų laidos baltu „Mercedes“ markės automobiliu.

„Baisu net pagalvoti, kodėl Laura galėjo dingti. Gal dėl šios mašinos, ji visiškai nauja“, – svarstė dingusios kaunietės draugė Elvyra.

Artimas merginos draugas tikino, jog Lauros telefonas buvo išjungtas dar pirmadienį vakare. Vyras kreipėsi į policiją, ligonines ir įvairias kitas įstaigas, tačiau jokių žinių nesulaukė.

Apie 16 val. Danieliumi prisistatęs L.Vaitkevičiūtės draugas pranešė, jog pražuvėlė jau atsirado. Kodėl ji buvo dingusi, su kuo leido laiką bei kodėl jos mobiliojo ryšio telefonas buvo išjungtas, vyras sakė nežinantis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.