Vakarų Lietuvoje – gausybė avarijų ir baisios eismo sąlygos

Vakarų Lietuvos keliais važiuojantiems vairuotojams šeštadienis – išbandymų diena. Dėl gausaus snygio čia itin sudėtingos eismo sąlygos, kurias įveikia ne visi vairuotojai. Nuo ryto regione gausu eismo įvykių.

Dar vienas keleivinis autobusiukas į eismo įvykį Šilutės rajone pateko šeštadienio popietę.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Dar vienas keleivinis autobusiukas į eismo įvykį Šilutės rajone pateko šeštadienio popietę.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-31 13:10, atnaujinta 2018-01-14 12:38

Šeštadienio rytą dėl nenuvalytų kelių Šilutėje nesuvaldžius automobilio nuo kelio nuskriejo jaunai šeimai priklausantis „Toyota“.

Jauna šeima iš Pagėgių su mažamečiu vaiku atsipirko tik išgąsčiu. Nuo kelio nulėkusį automobilį ištraukti padėjo pro šalį važiavęs vilkiko vairuotojas.

Dar viena avarija įvyko Šilutės rajone, kur apvirto keleivinis autobusiukas. Eismo įvykis užfiksuotas kelio Šilutė-Klaipėda antrame kilometre. Nelaimė atsitiko autobusiuko vairuotojui neįvertinus eismo sąlygų ir nepasirinko saugaus greičio.

Transporto priemonė nulėkė nuo kelio ir apvirto. Eismo įvykio metu stipriau niekas nenukentėjo.

Dar vienas keleivinis autobusiukas į eismo įvykį pateko šeštadienio popietę. Kelyje Žemaičių Naumiestis – Šilutė, netoli Liaučių gyvenvietės, į autobusiuką rėžėsi lenkimo manevrą atlikęs „Volskwagen Passat“.

Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis į priešpriešinę eismo juostą išvažiavo norėdamas aplenkti vilkiką. „Passat“ sumėtė, kai šis užvažiavo ant šlapio sniego.

Lengvasis automobilis kliudė iš priekio atvažiuojantį autobusą ir nulėkė nuo kelio. Panevėžio autobusų parkui priklausančiam autobusiukui, kuriuo iš Šilutės į Panevėžį važiavo keturi žmonės, sprogo padanga, apgadintas priekis.

Nei autobuso keleiviai, nei abiejų transporto priemonių vairuotojai sužalojimų nepatyrė.

Automobilių kelių direkcija perspėja, kad vakarų Lietuvoje gausiai sninga, todėl dėl savo saugumo nebūtinas keliones reikėtų atidėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.