Dėl melagio „pokšto“ Vilniuje į avariją pateko greitoji pagalba

Vienam vaikui prireikė medikų apžiūros pirmadienį Vilniuje susidūrus greitosios pagalbos automobiliui ir automobiliui „Toyota“. Greitosios pagalbos medikai skubėjo į avariją, kurios, kaip vėliau paaiškėjo, net nebuvo. Netrukus nustatyta, kad melagingai į eismo įvykio vietą spec. tarnybas iškvietęs piktadarys taip elgėsi jau ne pirmą kartą.

Vilniuje į avariją pateko greitosios pagalbos automobilis.<br>V.Balkūno nuotr.
Vilniuje į avariją pateko greitosios pagalbos automobilis.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Feb 2, 2015, 1:22 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 9:19 AM

Incidentas Laisvės pr. įvyko apie 13 val. 06 min. Čia ties išvažiavimu iš degalinės ir prekybos centro „Mada“ aikštelės susidūrė greitosios pagalbos automobilis ir automobilis „Toyota“. Po susidūrimo šiame automobilyje buvusiam vaikui prireikė medikų apžiūros. Po apžiūros paaiškėjo, kad į ligoninę jo vežti nereikia.

Pirminiais duomenimis, moters vairuojamas „Toyota“ išsukinėjo iš prekybos centro aikštelės į dešinę, tuo tarpu greitosios pagalbos medikai važiavo Laisvės pr.

Paaiškėjo, kad greitosios pagalbos medikai skubėjo į avarijos vietą. Vos prieš kelias minutes buvo pranešta, kad L.Giros g. ir Ateities g. sankryžoje susidūrė automobiliai „Audi“ ir BMW, nukentėjo žmogus.

Vėliau paaiškėjo, kad avarijos net nebuvo. Policija įvykio vietoje nieko nerado. Pareigūnai dar bandė skambinti žmogui, pranešusiam apie įvykį, tačiau jo telefonas buvo išjungtas. Tad greitosios pagalbos medikai Laisvės pr. į avariją pateko skubėdami būtent į neesamą įvykį, apie kurį kažkas pranešė tiesiog pokštaudamas.

Vilniaus policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą. Ieškoma ir nevykėlių pokštininkų.

Policija jau nustatė, kad iš telefono numerio, iš kurio pranešta apie avariją Ateities g. ir L.Giros g. sankryžoje, specialiosioms tarnyboms iš viso jau buvo skambinta ne mažiau kaip aštuonis kartus. Šio numerio savininkas vis praneša apie avarijas ir sužalotus žmones. Tačiau nė vienas šių pranešimų dar nepasitvirtino.

„Šio numerio turėtojas yra potencialus melagis“, – teigia pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.