Girtas beteisis 18-metis sukėlė avariją, per kurią žuvo moteris

Girtas ir vairuotojo pažymėjimo neturintis jaunuolis naktį iš penktadienio į šeštadienį sukėlė avariją, per kurią žuvo moteris, o dar vienas žmogus buvo sužalotas.

Girtas ir vairuotojo pažymėjimo neturintis jaunuolis naktį iš penktadienio į šeštadienį sukėlė avariją, per kurią žuvo moteris, o dar vienas žmogus buvo sužalotas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas ir vairuotojo pažymėjimo neturintis jaunuolis naktį iš penktadienio į šeštadienį sukėlė avariją, per kurią žuvo moteris, o dar vienas žmogus buvo sužalotas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2015, 8:47 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:33 PM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 2 val. 25 min. Kupiškio r., kelio Kupiškis–Utena 17-ajame kilometre, 1996 m. gimęs Kupiškio gyventojas, būdamas girtas (vėliau jam nustatytas 1,29 prom. girtumas), neturėdamas teisės vairuoti ir vairuodamas motinai priklausantį automobilį „Mazda“, nuvažiavo nuo kelio, vertėsi ir atsitrenkė į medžius.

Eismo įvykio metu žuvo 1968 m. gimusi moteris ir sužalotas 1967 m. gimęs keleivis. Jam nustatyti įvairūs sužalojimai, girtumas. Jis gydomas Panevėžio ligoninėje.

Automobilio vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad į šios avarijos vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai. Gelbėtojams buvo pranešta, kad po avarijos automobilyje liko prispausti du žmonės.

Tačiau kai gelbėtojai atvyko, abu nukentėjusieji jau buvo ištraukti iš automobilio. Moteriai medikai konstatavo mirtį, o sužeistas vyras išvežtas į ligoninę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienio rytą Policijos departamentas išplatino pranešimą apie šią avariją. Iš pranešimo aiškėja, kad avarijos kaltininkas po nelaimės buvo pasprukęs iš įvykio vietos, tačiau pareigūnai jį greitai sučiupo.

Kaip rašoma pranešime, naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 2 val. 25 min. Kupiškio r., kelio Kupiškis-Utena 18 km, automobilis „Mazda 323F“, kurį vairavo 18-metis jaunuolis, nuvažiavo nuo kelio ir nuo kelkraščio slydo, atsitrenkęs į griovį čiuožė, vertėsi ir atsitrenkė į medžius.

Eismo įvykio metu žuvo kartu važiavusi 46-erių metų moteris bei sužalotas kartu važiavęs 47-erių metų vyras, kuris dėl kaklo slankstelių lūžių paguldytas į ligoninę.

Automobilio vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino. Apie 4 val. 20 min. jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jaunuoliui nustatytas 1,29 prom. girtumas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.