Kraupi avarija Švenčionyse: susidūrė greitoji ir „Peugeot“

Du žmonės nukentėjo penktadienio vakarą Švenčionyse susidūrus greitosios pagalbos medikų automobiliui su automobiliu „Peugeot“. Po susidūrimo lengvasis automobilis užsidegė, o ugniagesiai iš jo išvadavo merginą.

Švenčionyse susidūrė greitosios pagalbos automobilis ir „Peugeot“, nukentėjo du žmonės.<br>Laimio S. nuotr.
Švenčionyse susidūrė greitosios pagalbos automobilis ir „Peugeot“, nukentėjo du žmonės.<br>Laimio S. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2015-02-20 21:34, atnaujinta 2018-01-12 12:22

Avarija pagrindinėje Švenčionių – Vilniaus gatvėje įvyko apie 21 val. 15 min. Buvo pranešta, kad čia susidūrė greitoji ir automobilis „Peugeot“.

Į avarijos vietą nuskubėjo papildomi medikų ekipažai, policijos patruliai ir ugniagesiai gelbėtojai. Ugniagesiams buvo pranešta, kad avarijos vietoje viename iš automobilių liko prispausti du žmonės.

Iki atvykstant gelbėtojams viena mergina pati sugebėjo išlipti iš sumaitoto „Peugeot“. Atskubėję gelbėtojai iš to paties automobilio ištraukė sužalotą merginą. Ji skubiai išvežta į ligoninę.

Greitosios pagalbos medikai, pirminiais duomenimis, nenukentėjo, tačiau patyrė stiprų šoką. Medikų automobilis „Volkswagen“ suniokotas.

Po susidūrimo automobilis „Peugeot“ užsidegė. Vėliau nustatyta, kad jame sumontuota dujų įranga. Gaisrą gelbėtojai greitai numalšino.

Per avariją nuverstas ir kelio ženklas.

Švenčionių policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

Šeštadienį Vilniaus apskrities VPK išplatino pranešimą apie šią avariją. Jame rašoma, kad viena iš nukentėjusių merginų yra nėščia.

Kaip rašoma pranešime, penktadienį apie 21 val. 15 min. greitosios pagalbos automobilis „VW Transporter“, vairuojamas blaivaus F.G. (gim. 1955 m.), Švenčionyse važiavo Vilniaus gatve su įjungtais specialiaisiais mėlynos spalvos signalais.

Reguliuojamą A.Rymo, Vilniaus ir Švenčionėlių gatvių sankryžą greitosios pagalbos automobilis kirto degant raudonam šviesoforo signalui ir susidūrė su per žalią šviesoforo signalą iš A.Rymo gatvės išvažiavusiu automobiliu „Peugeot 206“, kurį vairavo V.N. (gimusi 1987 m.).

Per eismo įvykį nukentėjo V.N., jai nustatytas dubens kaulų įtrūkimas. Taip pat nukentėjo kartu važiavusi keleivė E.J. (gimusi 1991 m.). Policija praneša, kad ji laukiasi kūdikio. Abi merginos paguldytos į Švenčionių r. ligoninę.

Paimta vairuotojų kraujo blaivumui patvirtinti.

Dėkojame Simonai Kazlienei ir Laimiui S. už pirmąsias nuotraukas iš įvykio vietos!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.