„Volkswagen Passat" trenkėsi į medį, sužeisti 5 žmonės

Švenčionių rajone automobiliu „Volkswagen Passat“ važiavusi kompanija vos išvengė tragiškos lemties. Apie 21 val. 09 min. Adutiškio miestelyje automobilis nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį.

Pareigūnai tiria nelaimės aplinkybes.<br>Laimio S. nuotr.
Pareigūnai tiria nelaimės aplinkybes.<br>Laimio S. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-23 23:21, atnaujinta 2018-01-12 12:37

Per nelaimę buvo sužeisti penki asmenys: trys merginos ir du vaikinai. Laimei, visi jie buvo sąmoningi. Atvykę medikai išsivežė juos į ligoninę.

Po smūgio vairuotojas buvo prispaustas, teko kviesti ugniagesius, kad jį išlaisvintų. Atvykę ugniagesiai išlaisvino vyrą ir perdavė medikams. Jis išvežtas į ligoninę.

Dėl avarijos Švenčionių rajono policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Paimta vairuotojo kraujo nustatyti, ar jis vairavo blaivus.

Antradienį iš ryto Vilniaus apskrities VPK pateikė daugiau informacijos apie šį įvykį. Paaiškėjo, kad tarp nukentėjusiųjų buvo ir nepilnamečių.

Pasak policijos pranešimo, pirmadienį apie 21 val. 09 min. kelio Švenčionys–Adutiškis 27 km automobilis „WW Passat“,  vairuojamas 1996 m. gimusio vaikino, atsitrenkė į pakelės medį.

Per incidentą sužalotas vairuotojas ir drauge važiavę keleiviai: keleivė (gimusi 1993 m.) dėl patirtų sužalojimų paguldyta į Švenčionių rajono ligoninės Traumotologijos skyrių, keleivė (gimusi 1997 m.) paguldyta stebėti į Švenčionių rajono ligoninės terapijos skyrių, keleivis (gim. 1999 m.) – dėl patirto dešinio šlaunikaulio lūžio su poslinkiu išvežtas į Santariškių vaikų ligoninę ir keleivė (gim. 1995 m.) – po medikų apžiūros paleista namo. 

Policija taip pat informuoja, kad avarija įvyko tiesiame kelio ruože, kur leistinas greitis – 90 km/val. Kelio danga pirmadienio vakarą čia buvo šlapia.

Tuo tarpu Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad automobilis ne tik atsitrenkė į medį, bet prieš tai dar ir vertėsi.

Dėkojame lrytas.lt skaitytojui Laimiui už nuotraukas ir informaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.