Dėl tiršto rūko Mažeikių rajone per avariją nukentėjo 3 žmonės

Mažeikių rajone susidūrus dviem automobiliams, ant kojų buvo sukeltos visos rajono specialiosios tarnybos. Pranešama, kad per avariją nukentėjo 3 žmonės. Pasak policijos, avarija įvyko dėl itin tiršto rūko.

Policija praneša, kad avarija įvyko dėl itin tiršto rūko.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Policija praneša, kad avarija įvyko dėl itin tiršto rūko.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-26 18:40, atnaujinta 2018-01-12 04:37

Kaip informavo Bendrasis pagalbos centras, ketvirtadienį apie 18 val. 25 min. gautas pranešimas apie tai, kad Mažeikių r., Tirkšlių seniūnijoje, kelio Mažeikiai–Plungė 10 km, susidūrė 2 automobiliai. Pranešta, kad po susidūrimo yra nukentėjusių žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Mažeikių priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Telšių apskrities VPK bei greitosios pagalbos medikams.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad ugniagesiai iš sudaužytų automobilio iškėlė vieną sužalotą žmogų ir perdavė jį medikams.

Medikams perduotas ir vienoje iš mašinų buvęs vaikas. Jis išvežtas į ligoninę patikrinimui.

Nustatyta, kad susidūrė automobiliai „Hyundai Santa Fe“ ir „Honda Accord“. Po susidūrimo liko prispaustos automobilio “Honda“ vairuotojo T.B. (gim. 1984 m.). Vyriškį išlaisvino ugniagesiai.

2008 m. gimęs vaikas važiavo automobiliu „Hyundai“.

Policija praneša, kad avarija įvyko dėl itin tiršto rūko. Pasak policijos pranešimo, 38 metų automobilio „Hyundai Santa Fe“ vairuotojas, esant tirštam rūkui, norėdamas aplenkti ta pačia kryptimi važiavusį automobilį, neįsitikino, kad manevras bus atliktas saugiai ir išvažiavęs į priešingą eismo juostą susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Honda Accord“, kurį vairavo 30 metų vyras.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Hyundai Santa Fe“ vairuotojas, kuriam Mažeikių ligoninėje diagnozuotas kairės pusės pilvo ir kaklo sumušimas bei kartu su juo važiavęs 7 metų berniukas, kuriam diagnozuotas kairės blauzdos ir dantų sumušimas, abu išleisti gydytis ambulatoriškai.

Dėl kairio blauzdikaulio viršutinės dalies lūžio, „Honda Accord“ vairuotojas gydomas Mažeikių ligoninės traumatologijos skyriuje.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus