Šilalės rajone per avariją nukentėjo keturios moterys

Mažiausiai keturios moterys buvo sužalotos trečiadienio vakarą Šilalės rajone nesuvaldytam automobiliui nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į tvorą.

Šilalės rajone per avariją nukentėjo dvi moterys.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šilalės rajone per avariją nukentėjo dvi moterys.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2015, 8:45 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 6:38 AM

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, trečiadienį apie 21 val. 29 min. Šilalės r. ugniagesiai buvo iškviesti į autostrados Vilnius-Klaipėda 246 km. Buvo pranešta, kad čia įvyko avarija, viena moteris prispausta.

Atvykus gelbėtojams, lengvasis automobilis „VW Golf“ buvo nuvažiavęs nuo kelio, įvažiavęs į griovį ir atsitrenkęs į tvorą. Prispaustų žmonių nebuvo.

Viena per avariją sužalota moteris po medikų apžiūros išvežta į Klaipėdos universitetinę ligoninę, kita nukentėjusioji išvežta į Šilalės rajono ligoninę.

Ugniagesiai atjungė automobilio akumuliatorių, nušlavė nuo kelio išsibarsčiusias duženas.

Tauragės apskrities VPK praneša, kad trečiadienį apie 21 val. 43 min. Šilalės r., Prapymo kaimo teritorijoje, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 247 km, automobilio „VW Golf“ vairuotoja (gimusi 1972 m.), važiuodama Klaipėdos kryptimi nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį, trenkėsi į apsauginę tvorą, vertėsi ant šono ir atsitrenkė į pakelės medžius.

Eismo įvykio metu apgadintas automobilis, apsauginė tvora bei susižalojo pati vairuotoja ir kartu važiavusios moterys, gimusios 1967 m., 1954 m. bei 1977 m.

Visos nukentėjusiosios dėl patirtų traumų pristatytos į ligoninę. Viena iš keleivių paguldyta į reanimacijos skyrių. 

Šilalės policija dėl įvykio pradėjo tyrimą.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską siųskite adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.