Policija surado iš avarijos vietos pakaunėje pabėgusį vairuotoją

Avariją, kurios metu buvo sužaloti trys asmenys ir sudegė automobilis, penktadienio vakarą pakaunėje sukėlęs vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo, tačiau pasislėpti nuo teisingumo jam nepavyko.  Policijos pareigūnai bėglį surado.1987 metais gimusiam Kaišiadorių rajono gyventojui pareikšti įtarimai.

Nustatytas avariją pakaunėje sukėlęs ir degantį automobilį palikęs vairuotojas.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Nustatytas avariją pakaunėje sukėlęs ir degantį automobilį palikęs vairuotojas.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jadvyga Pekarskaitė

Feb 28, 2015, 12:02 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 1:13 AM

Avarija penktadienio vakarą apie 21 val. 50 min. įvyko Kaišiadorių rajone, ties Grabuciškėmis.  Link Vilniaus važiavo automobilis „Chevrolet Nubira“. Kelio Kaunas – Vilnius 33-ajame kilometre į jo galinę dalį trenkėsi saugaus greičio nepasirinkęs ta pačia kryptimi važiavęs automobilis „Peugeot 307“. Po smūgio ši mašina užsidegė.

„Peugeot“ vairuotojas, kuris važiavo vienas, metęs degantį automobilį, pabėgo. „Peugeot“ sudegė nepataisomai. 

„Chevrolet“ salone buvo trys žmonės – 1977 metais gimęs vyras, jo bendraamžė moteris ir 2007 metais gimusi mergaitė. Visi jie patyrė įvairių sužalojimų, todėl buvo nuvežti į Kauno klinikas.

Suteikus būtinąją pagalbą nukentėjusieji išleisti gydytis į namus.

Policija beveik parą ieškojo pasprukusio vairuotojo, kol nustatė jo asmenybę. Paaiškėjo, kad 1987 metais gimęs Kaišiadorių rajono gyventojas vairavo skolintą automobilį. „Peugeot“ priklauso vienai lizingo bendrovei, juo naudojosi visai kitas žmogus.   Eismo įvykį sukėlęs ir iš įvykio vietos pasprukęs vairuotojas apklaustas, jam pareikšti įtarimai pagal BK 281 straipsnio 1-ąją dalį.

Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.