Rasti trys ieškoti žmonės – visi negyvi

Praėjusią parą Panevėžio apskrityje rasti trys žmonės, kurie buvo ieškomi kaip dingę be žinios. Visi trys rasti nuskendę.

Praėjusią parą Panevėžio apskrityje rasti trys žmonės, kurie buvo ieškomi kaip dingę be žinios.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą Panevėžio apskrityje rasti trys žmonės, kurie buvo ieškomi kaip dingę be žinios.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2015, 10:30 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 12:31 PM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, šeštadienį apie 15 val. 30 min., sodo namelio rūsyje, esančiame Panevėžyje, sodų bendrijoje, rasta paskendusi panevėžietė (gimusi 1929 m.). Nuo kovo 31 d., moteris buvo ieškoma kaip dingusi be žinios.

Tą pačią dieną apie 13 val. 40 min., Panevėžio r., šalia sodų bendrijos, Lėvens upėje, rastas nuskendusio vyro (gim. 1953 m.) kūnas. Vyriškis nuo sausio 25 d. buvo ieškomas kaip dingęs be žinios.

Taip pat šeštadienį apie 12 val. 18 min., Pasvalio r., valymo įrenginių aptvertoje teritorijoje, viename iš tvenkinių, vandenyje rastas nuskendęs vyras (gim. 1950 m.).

Pirminės apžiūros metu išorinių smurto žymių ant vyriškio kūno nepastebėta. Jis nuo balandžio 2 d. buvo ieškomas kaip dingęs be žinios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.